Son en Breugel
Natuur in de Buurt
Op
zaterdag27okt201819:30

Nacht van de Nacht

Nacht van de nacht 2018Als de wintertijd weer begint, en de volgende zondag het weer een uurtje eerder donker is, is ook de Nacht van de Nacht, o.a. in het bos bij de Vresselse Hut.

We beginnen deze laatste nacht van de zomertijd met een wandeling voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Zij mogen op zaterdag 27 oktober mee met de Nachtwachter om deze bijzondere nacht te beleven.

"Samen met de nachtwachter ga je op zoek naar de geheimen van een donkere nacht. In het donker worden andere zintuigen gebruikt dan overdag. Zijn er nog wel plaatsen waar het echt donker en stil is; is er leven en een donkere nacht."

Met deze wandeling voor kinderen kunnen maximaal 15 personen mee, en ook volwassenen die mee gaan moeten zich hier voor aanmelden. We verzamelen om klokslag 19.30 u en even na 21.00u is de activiteit weer afgelopen. Je kunt alleen mee als je hiervoor een bevestiging hebt ontvangen. Als je interesse hebt voor deze jeugdwandeling kun je je via een mail naar nacht@ivn-senb.nl aanmelden onder vermelding van:  Naam en leeftijd (kind), telefoonnummer en e-mail-adres.

Vanaf 21:00u hebben wij in en om de Vresselse Hut speciaal voor de oudere jeugd en volwassenen diverse activiteiten rondom het thema de Nacht. Hiervoor hoeft u zich niet speciaal aan te melden, maar dit mag natuurlijk wel. Startpunt is de parkeerplaats bij de Vresselse Hut. Daar vertrekken we elk kwartier voor een nachtwandeling door het bos. Onderweg ervaart u, via diverse activiteiten, de Nacht.

Honden (ook aangelijnd) mogen helaas niet mee.

Datum Zaterdag 27 oktober 2018
Starttijd Kinderen: 19:30u (opgeven verplicht!)
Volwassenen: vanaf ca. 21:00u
Startpunt

Parkeerterrein tegenover de Vresselse Hut, Vresselseweg 33, 5491 PA  Sint-Oedenrode

 

Meer info:           Ellen van Wijk, tel. 0499 - 49 09 90
Aanmelden:       
nacht@ivn-senb.nl

 

Hou de website van IVN Son en Breugel in de gaten voor het laatste nieuws. Voor meer achtergronden over de Nacht van de Nacht kun je naar www.nachtvandenacht.nl .

Algemene informatie

zaterdag 27 oktober 2018 - 19:30 tot 21:00
Met deze wandeling voor kinderen kunnen maximaal 15 personen mee, en ook volwassenen die mee gaan moeten zich hier voor aanmelden. We verzamelen om klokslag 19.30 u en even na 21.00u is de activiteit weer afgelopen. Je kunt alleen mee als je hiervoor een bevestiging hebt ontvangen. Als je interesse hebt voor deze jeugdwandeling kun je je via een mail naar nacht@ivn-senb.nl aanmelden onder vermelding van: Naam en leeftijd (kind), telefoonnummer en e-mail-adres.
zaterdag 27 oktober 2018 - 21:00 tot 23:00
Vanaf 21:00u hebben wij in en om de Vresselse Hut speciaal voor de oudere jeugd en volwassenen diverse activiteiten rondom het thema de Nacht. Hiervoor hoeft u zich niet speciaal aan te melden, maar dit mag natuurlijk wel. Startpunt is de parkeerplaats bij de Vresselse Hut. Daar vertrekken we elk kwartier voor een nachtwandeling door het bos. Onderweg ervaart u, via diverse activiteiten, de Nacht. Honden (ook aangelijnd) mogen helaas niet mee.
Locatie: 
Parkeerterrein tegenover de Vresselse hut
Vresselseweg 33
5491 PA Sint-Oedenrode
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image