Son en Breugel
Natuur in de Buurt
Op
zaterdag29okt202220:00

Nacht van de nacht

Met deze wandeling kunnen maximaal ca 20 personen (10 jaar en ouder) mee. We zitten nu op een maximum aantal deelnemers, en u kunt alleen mee als u hiervoor een bevestiging hebt ontvangen. U kunt u wel opgeven voor de wachtlijst. Als er plaatsen vrijkomen kunt u mogelijk alsnog mee.

Meld u voor de wachtlijst aan via nacht@ivn-senb.nl onder vermelding van uw naam, aantal deelnemers en bij voorkeur ook telefoonnummer.

vuurAls de wintertijd weer begint, en het de daaropvolgende zondag weer een uurtje eerder donker is, is die zaterdag ook de Nacht van de Nacht. De nacht van de nacht is een jaarlijks evenement, waar het donker zo donker mogelijk wordt gelaten, georganiseerd door de Natuur- en Milieufederaties. Tijdens de Nacht van de Nacht worden er door het hele land evenementen georganiseerd in het donker. Ontdek hoe mooi de nacht is tijdens de Nacht van de Nacht. IVN Son en Breugel wil dit laten ervaren in het Vressels Bos bij de Vresselse Hut.

Klokslag 20:00u begint een nachtwandeling van ongeveer anderhalf uur door het Vressels bos. Onderweg leidt een gids u door de donkere nacht in het bos waar je normaal niet mag komen na zonsondergang. Onderweg kunt u ervaren hoe het is om zonder straatverlichting en zonder andere lantaarns of verlichting van bijv. mobieltjes toch je weg te vinden. Is het nog wel donker in het bos? Zie hoeveel je toch nog kunt zien, vertrouw op je oren, luister hoe het bos klinkt in de nacht, en voel ook hoe het pad door het bos aanvoelt.

Met deze wandeling kunnen maximaal ca 20 personen (10 jaar en ouder) mee. U kunt alleen mee als u hiervoor een bevestiging hebt ontvangen. Meld u aan via nacht@ivn-senb.nl onder vermelding van uw naam, aantal deelnemers en bij voorkeur ook telefoonnummer.

Datum Zaterdag 29 oktober 2022
Starttijd 20:00u (opgeven verplicht!)
Startpunt Parkeerterrein tegenover de Vresselse Hut, Vresselseweg 33, 5491 PA  Sint-Oedenrode

Honden (ook aangelijnd) mogen helaas niet mee.

Meer info:           Ellen van Wijk, tel. 0499 - 49 09 90 of Roland Mathijssen (nacht@ivn-senb.nl )

Aanmelden:        nacht@ivn-senb.nl

Voor meer achtergronden over de Nacht van de Nacht kun je naar www.nachtvandenacht.nl

Algemene informatie

zaterdag 29 oktober 2022 - 20:00 tot 22:00
Als de wintertijd weer begint, en het de daaropvolgende zondag weer een uurtje eerder donker is, is die zaterdag ook de Nacht van de Nacht.