Doe mee!

BijeenkomstBinnen onze afdeling zijn verschillende werkgroepen actief. Vanuit deze werkgroepen worden alle activiteiten van IVN-Noord-Midden Achterhoek georganiseerd.

Meehelpen bij activiteiten

De werkgroep Cursussen heeft plek voor nieuwe leden. Deze groep organiseert jaarlijks de IVN-NMA-cursussen zoals de Vroege Vogelcursus, Paddenstoelencursus en afgelopen jaar de uitgebreide cursus Natuur en landschap in samenhang. Het is een leuke, enthousiaste club die altijd veel positieve reacties krijgt van de deelnemers. Ze komen circa zes keer per jaar bijeen om het programma te bedenken, op te zetten en uit te voeren. Aanmeldingen naar Andrea Lagendijk via cursus.ivnnma@gmail.com.

Ook de werkgroep KIWI heeft altijd plek voor nieuwe vrijwilligers. Lijkt het je leuk om af en toe bij een evenement of activiteit in de IVN-kraam informatie over natuur en IVN-activiteiten te geven, meld je dan aan bij Alie Perdok alie.perdok@hotmail.com.

Klein beetje handig met computers? Plezier in het schrijven van korte tekstjes over de natuur? Vind je het leuk om schakel tussen leden en vereniging te zijn? Kom dan het redactieteam van ’t Schrijvertje versterken! Aanmeldingen naar Karen Groeneveld  ivnnma@gmail.com

 

Contactpersonen werkgroepen:

JEUGD: Jeanet Moorman 06 44067848

jeugdgroep.ivnnma@gmail.com

KIWI: Alie Perdok 0575 554074

alie.perdok@hotmail.com

KOFFIEKAR: Margreet Afman

mjafman@caiway.nl

LANDSCSHAPSBEHEER: Wybren Jouwsma 0573 256250

wybren@jouwsma.nl

NATUURTUIN: Gerard Doornbos 06 51316020

natuurtuin@hotmail.com

CURSUSSEN: Andrea Lagendijk en Geke Nikkels

cursus.ivnnma@gmail.com

VERENIGINGSAVONDEN: Stieny Miedema 06 25015011

WANDELLINGEN: Loes Lagendijk 0545 272595

loeslagendijk@kpnmail.nl

WANDELING AANVRAGEN: Johan Aalbers 0545 271893

johandientje@gmail.com