Seniorenwandeling natuur & cultuur

Op woensdag 29 maart organiseert de Werkgroep Seniorenwandelingen van IVN Helmond – samen met het IVN Geldrop – een wandeling vanaf het Kasteel in Geldrop voor iedereen die belangstelling heeft.

De wandeling start om 10.00 uur onder leiding van een gids van het IVN Geldrop en zal ca. 1 ½ tot max. 2 uur duren. Parkeergelegenheid voor het Kasteel (navigatiesysteem: Helze 8). De wandeling begint bij de IVN boerderij, gelegen naast het Kasteel.

In de fraaie kasteeltuin, het landgoed en de directe omgeving gaan we natuur en cultuur opsnuiven. Deelname aan de wandeling is gratis. Men hoeft geen lid te zijn van het IVN om mee te kunnen doen. Er wordt rekening gehouden met weersomstandigheden; bij ernstige twijfel of de wandeling wel of niet doorgaat bel evt. 06-20091534.

Het IVN Helmond organiseert maandelijks een Seniorenwandeling waaraan iedereen mag deelnemen. De ene maand in een wijk of het buitengebied van Helmond, in de andere maand in een van de gemeenten in de regio in samenwerking met het IVN aldaar. In maart is iedereen dus van harte welkom bij het IVN Geldrop.

Even op een rijtje:

              Woensdag 29  maart: wandeling Kasteel Geldrop

              10.00-12.00 uur

              Start: Kasteel Geldrop

              Gratis deelname

             

Waar
Kasteel Geldrop
Helze 8
Geldrop
Bekijk op Google Maps
  • Kosten: Gratis
  • Aanmelden verplicht: Nee

Ontdek meer over

Deel deze pagina