IVN-lid, -huisgenootlid of -donateur worden

Door lid, huisgenootlid of donateur te worden steun je IVN Maas en Waal.
Het lidmaatschap/donateurschap geldt voor 1 jaar vanaf de datum van inschrijving en wordt daarna stilzwijgend voor telkens 1 jaar verlengd.

Met ingang van in 2021 gelden de volgende tarieven:

IVN lidmaatschap: Dit kost € 24,00 per jaar.
Je ontvangt 4 keer per jaar het blad Mens en Natuur, een uitgave van IVN Nederland voor haar leden. Ook mag je een welkomstgeschenk kiezen. 
Van IVN Maas en Waal ontvang  je 3 keer per jaar De Groenling, het clubblad van de afdeling Maas en Waal en maandelijks de digitale nieuwsbrief met actueel nieuws van en over de afdeling. 
Daarnaast kun je gratis of met korting deelnemen aan de activiteiten die IVN Nederland en de afdeling Maas en Waal voor haar leden organiseren. Ook krijg je 10% korting in de IVN webwinkel.
Gebruik dit formulier voor de Aanmelding IVN lid 

IVN Huisgenootlid: Dit kost € 12,00 per jaar.
Het blad Mens en Natuur en De Groenling ontvang je al op je huisadres. Wij sturen je maandelijks de digitale nieuwsbrief met actueel nieuws van en over de afdeling toe. Daarnaast kun je gratis of met korting deelnemen aan de activiteiten die IVN Nederland en de afdeling Maas en Waal voor haar leden organiseren. Ook krijg je 10% korting in de IVN webwinkel.
Gebruik dit formulier voor de Aanmelding IVN huisgenootlid

Donateur: Dit kost € 16,00 per jaar.
Als donateur steun je alleen IVN Maas en Waal. Je ontvangt 3 keer per jaar het blad De Groenling van de afdeling Maas en Waal en maandelijks de digitale nieuwsbrief met actueel nieuws van en over de afdeling. Daarnaast kun je gratis of met korting deelnemen aan de activiteiten die de afdeling Maas en Waal voor haar leden en donateurs organiseren.
Gebruik dit formulier voor de Aanmelding donateur 

Zowel leden als donateurs zijn welkom om zich actief voor de afdeling Maas en Waal in te zetten, ook als je geen natuurgids bent. Neem hiervoor contact met de voorzitter: Bert van Haaften,  E-mail: bert.vanhaaften@outlook.com Tel. 06-54790074