Alle activiteiten binnen IVN Leeuwarden e.o. worden georganiseerd door vrijwilligers binnen (werk-)groepen. Iedere groep heeft een coördinator of contactpersoon die je veelal per mail kunt benaderen.
Voor het organiseren van activiteiten is het IVN afhankelijk van de inzet van vrijwilligers. Natuurlijk kun je kiezen aan welke activiteiten je mee wilt doen en hoeveel tijd je hieraan wilt besteden. IVN-Leeuwarden kan altijd nieuwe enthousiaste vrijwilligers gebruiken!

Een van de belangrijkste doelstellingen van IVN is educatie en dan is het logisch om ook kinderen te betrekken! We zijn dus  altijd op zoek naar mensen die leuke ideeën hebben en mee willen helpen met het organiseren van jeugdactiviteiten. Vrijwilligerswerk is niet alleen erg waardevol, maar het is in de meeste gevallen ook heel plezierig en levert vaak veel voldoening op.

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van de (werk-)groepen of lijkt het je leuk om op actieve wijze een handje mee te helpen aan de activiteiten van het IVN dan kun je ons mailen of bellen.  Of neem eens een kijkje bij de (werk-)groepen. Je mag ook vrijblijvend een bestuursvergadering bijwonen om te ervaren of het iets voor je is. Natuurlijk zijn eigen inbreng, ideeën en initiatieven altijd van harte welkom!

Werkgroepen

Vogelexcursie

Werkgroep vogels

Contact met de vogelwerkgroep:
Corry van der Meer
tel (058) 213 80 24
e-mail: corryvandermeer@gmail.com

De vogelwerkgroep biedt regelmatig gratis excursies aan. Heb je belangstelling voor vogels en andere leuke natuur-waarnemingen ga dan eens mee.

jeugdwerk

Werkgroep jeugd

Contact met de jeugdwerkgroep:
Lysbet Hoekstra-Migchels
tel. 06 42 49 84 16
e-mail: ivn.leeuwarden.jeugd@gmail.com

De werkgroep jeugd organiseert allerlei activiteiten voor kinderen. Dit kan zowel buiten in de natuur zijn, op scholen of in dbieb.

Werkgroep activiteiten

Contact met de werkgroep activiteiten:
Sita Bakker
tel. 058 21 62 234
e-mail: activiteitenwerkgroepivn058@gmail.com

De werkgroep organiseert leuke activiteiten zoals diverse excursies in de natuur en lezingen.