Plantvierdaagse op de Maashorst

Op woensdag 24 november start s.V.L.U. samen met landschapsbeheer VENEL, IVN Bernheze een heuse Plant-vierdaagse.

Er zullen 29.800 bomen en struiken worden geplant op de recent
voor natuur aangekochte percelen aan de Heideweg en Brobbelbiesweg in de Maashorst.

Kom je ons helpen?!?!

De sVLU heeft al eerder door stichting Ark aangekochte percelen ingericht in de Maashorst. De sVLU is daarom weer gevraagd het inrichtingsproject te verzorgen.

Met enige trots hebben we dat de afgelopen weken bestudeerd en het project inmiddels opgestart.

Op woensdagochtend 24 november starten we met de Udense Boomfeestdag (250 kids) op de Heideweg en daarna wordt in dagdelen met eigen vrijwilligers geplant.

Op zaterdag 27 november nodigen we alle leden van alle natuurverenigingen rondom de Maashorst van 9.00 tot 15.30u uit om mee te planten. Tussendoor blijven wij planten met vrijwilligers van VENEL Bernheze en sVLU.

Maar liefst 13 plantvakken (=10 voetbalvelden) worden beplant.

Om een inschatting te maken voor de werkplanning en de benodigde broodjes, soep etc. voor de catering voor diegene die een volle dag kunnen, willen we jullie allen verzoeken het aanmeldformulier in te vullen en in te vullen op welk(e) dagde(e)l(en) dat je wel of niet kunt. Geef ook aan of je bijzonder wensen hebt voor de lunch. 

Aanmelders ontvangen later locatie- en plantinformatie.

Werkkleding

Werkkleding en laarzen of stevige schoenen kunnen goed van pas komen. Voor koffie, thee, koek en een dagverzekering wordt gezorgd. Diegene die zowel de voor als namiddag kunnen willen we een eenvoudige lunch aanbieden. Laat weten wat je mogelijk niet mag eten.

Klik hier voor aanmelden