Wildpluk excursie & ledenfeestje

IVN Amsterdam

24 juni IVN Amsterdam ledenfeestje

Op deze langste vrijdagavond van het jaar. Of te wel mid-zomer vrijdag vieren we samen de liefde voor de Amsterdamse stadsnatuur met een

Wildpluk excursie en een wildpluk proeverij onder leiding van Johan Klein

IVN_Amsterdam_Proost_Juli_2021

inloop vanaf 15:30 uur

16:00 uur start Wildpluk excursie en aansluitend een borrel!

Onder leiding van Johan Kleijn gaan we op wildpluk expeditie in het Sloterpark. We verzamelen bij de Drijfseis (gebouwtje) bij natuurspeeltuin de Natureluur en natuurlijk gaan we een vuurtje stoken om zelf iets te maken van onze oogst. Natuurlijk gaan we ook proeven!

 

Natuurproeverijtje

Johan zorgt voor een drankje en een natuur proeverijtje. De smaken uit de natuur zijn verbluffend en Johan zal ons verrassen met een aantal van de jams, mosterds en andere zaken die hij heeft gemaakt van de wilde natuur in Nederland. Na deze excursie weet jij er zelf ook een paar eetbare planten in de stadsnatuur te vinden. 

Er is genoeg tijd om met elkaar te kletsen, kennis te maken met andere leden van IVN Amsterdam en samen van de natuur te genieten met een glas in de hand en een hapje uit de natuur. 

Einde programma 18:00 uur

 

Locatie

De drijfsijs (gebouwtje) in natuurspeeltuin De Natureluur, in het Sloterpark Amsterdam, President Allendelaan 4, 1064 GW Amsterdam

Let op!

Je kunt niet parkeren in het park, dus als je met de auto komt zul je een stukje moeten lopen. Per fiets is de locatie goed bereikbaar. 

Wildpluk excursie & ledenfeestje
  • Kosten: Gratis
  • Aanmelden verplicht: Nee

Deel deze pagina