Over IVN Het Woldhuis

IVN Het Woldhuis is in 1865 gebouwd op landgoed Het Woudhuis. Het landgoed is 200 hectare groot en bestaat uit verschillende soorten bos, weilanden en akkers. Een prachtige omgeving voor de ultieme natuur beleving. Naast natuurkampen en schoolreisjes dient IVN het Woldhuis als perfecte locatie voor vergaderingen of feesten midden in de natuur. 

Natuurkampen en schoolreisjes

Speciaal ontwikkeld voor groep 4 t/m 8 van het basisonderwijs bieden wij bij IVN Het Woldhuis natuurkampen van 2 tot 5 dagen en schoolreisjes van 1 dag aan. Door samen op avontuur te gaan in de natuur en spelenderwijs hierover te leren, kan de tijd bij IVN Het Woldhuis een belangrijke impuls zijn voor kinderen en hun relatie met de natuur. Lees meer over de mogelijkheden van natuurkampen en schoolreisjes.

Bruiloften, feesten en familieweekenden

Altijd al willen trouwen midden in de natuur bij een statig landhuis? IVN Het Woldhuis in Apeldoorn is de ideale plek in de natuur voor een feest, bruiloft of familieweekend. De locatie ligt centraal in het land in een prachtige bosrijke omgeving. Lees hier meer over de mogelijkheden van een mooi feest. En kijk hier wat IVN Het Woldhuis te bieden heeft voor de mooiste dag van jullie leven.

Vergaderen

IVN Het Woldhuis is de ideale plek voor vergaderingen of conferenties in een bosrijke omgeving. Bovendien erg centraal gelegen in het land, vlakbij de A1 en de A50. Op het landgoed vergader je in het groen, in pauzes kan je wandelen over het landgoed. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Of neem direct contact met ons op!

Adres Het Woldhuis

Het Woldhuis 11
7325 WN Apeldoorn
woldhuis@ivn.nl
Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur op het telefoonnummer 06-13620007

Green Key locatie

Green key

IVN Het Woldhuis is een gecertificeerde ‘Green key’ locatie. Dat wil zeggen dat we er alles aan doe om het milieu te sparen, zonder dat onze gasten inleveren op comfort en kwaliteit. We gaan hierbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist. Lees onze MVO-verklaring:

MVO verklaring IVN Het Woldhuis