Boek een natuurkamp met 20% korting!

Kom jij met jouw klas dieren spotten, bodemonderzoek doen, koken boven zelfgemaakte vuren en de boswachter helpen met zagen? Tijdens een Natuurkamp bij Het Woldhuis in Apeldoorn beleven kinderen het bos op avontuurlijke én leerzame wijze.

Accepteer cookies
Kom in het laagseizoen op een driedaags natuurkamp. Boek nu voor het kortingstarief van €90,- per persoon, inclusief maaltijden en drie educatieve modules naar keuze. 

Liever maar één dag op pad? Kom dan met 10% korting op Natuurschoolreisje voor €18,- per leerling.

De actie is geldig binnen het laagseizoen, van januari t/m april 2022.

Waarom juist in winter of voorjaar?

De winter en het vroege voorjaar vormen een fantastische periode om de natuur te beleven rondom IVN Het Woldhuis. Je kunt goed diersporen zoeken en vogels spotten. Van zagen en bewegen krijg je het lekker warm. Kinderen leren zelf kampvuren maken om zich weer op te warmen en bereiden hun maaltijd hierboven. Zij ervaren hoe planten en dieren overleven in de winter, of hoe de natuur zich ontluikt in de vroege lente.

Als je op kamp komt in de periode van Januari t/m april scheelt dat, met deze actie, bovendien aanzienlijk in de kosten.

Accepteer cookies

Contact

Wil je meer weten of een natuurkamp of natuurschoolreisje boeken? Neem dan contact op via 055 368 4010 of woldhuis@ivn.nl.