Het kernteam

Het kernteam is de drijvende kracht achter de IVN Stadsvergroeners (voorheen Tiny Forest Jongerenteam)! Het kernteam organiseert de activiteiten, deelt berichten in de WhatsApp-groep en houdt zich bezig met het vergroten van de zwerm van enthousiaste jongeren.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe kernteamleden. Heb je interesse of wil je meer weten? Meld je hier aan of mail ons op ivnstadsvergroeners@gmail.com.

Het kernteam bestaat op dit moment uit zes leden, ze stellen zich graag aan je voor:

Elske de Vlugt

ElskeHoi, ik ben Elske en woon met veel plezier in Den Haag. Ik ben opgegroeid in de Betuwe, waar veel groen en natuur is. Als kind gingen we vaak naar het bos of wandelen in de groene omgeving. Ook bij mijn opa en oma uit Zeeland gingen we er vaak op uit naar het strand. Het was heerlijk om binnen enkele minuten met je tenen in het zand te staan. Dit gevoel nam ik mee toen ik op kamers ging wonen, en koos voor een kamer in Scheveningen. Even uitwaaien na een pittige dag studeren, of een flinke kater, was geen overbodige luxe. Ik wil graag iets terug doen voor de natuur en heb me daarom aangesloten bij het Tiny Forest Jongerenteam. Samen met scholen en de buurt kleine bosjes aanleggen zodat ook kinderen in de stad van de natuur kunnen genieten, vind ik een prachtig doel. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om samen met dit gezellige team een start te maken aan de vergroening van de stad! 

Sangitha Harmsen

SangithaHoi, ik ben Sangitha! Ik ben 24 jaar oud en woon in Den Haag. Afgelopen zomer heb ik mijn masterstudie aan de TU Delft afgerond, en sindsdien werk ik in Rotterdam. Ik zit doordeweeks veel achter een laptop en omsingeld door beton, maar eigenlijk ben ik graag bezig met planten en de natuur. Ik vind het Tiny Forest Jongerenteam een heel leuk initiatief, onder andere omdat het een kans is om betrokken te zijn bij natuur in de stad, en het is ook een mooie manier om meer over biodiversiteit te leren. Ik kijk ernaar uit om samen de komende maanden meer Tiny Forests rond Zuid-Holland in goede staat te krijgen, en de omwonenden er bij te betrekken!

Mark van der Kolk

mark Hoi, ik ben Mark! Ik kom uit het mooie en gezellige Katwijk. Inmiddels ben ik binnen de gemeente verhuisd naar het dorpje Valkenburg. Ik ben me de laatste jaren steeds meer gaan realiseren hoe belangrijk het is dat we goed voor onze planeet moeten zorgen. Met als doel niet alleen het behoud van de mooie natuur, maar ook vooral een leefbare planeet voor toekomstige generaties! Ik vind het super leuk om met andere enthousiaste mensen iets bij te dragen aan de natuur. Zo houd ik me zowel op privé als professioneel vlak bezig met het milieu. Ik vind het erg leuk om mijn steentje bij te dragen aan het onderhouden van de Tiny Forest’s en zelf ook het een en ander te leren. Als jou dat ook leuk lijkt, nodig ik je van harte uit om je ook aan te melden!

Tinka Zorge

Tinka

Hi! Ik ben Tinka, ik woon in Voorburg en ik ben een liefhebber van elke soort natuur. Of het nou gaat om bergen, bossen, duinen of het leven in de zee, om bizons of om paddestoelen: ik heb elke week een andere obsessie. Ik trek graag een beetje door het land gewapend met een macrolens. Maar biodiversiteit is helaas niet meer vanzelfsprekend, dus moeten we ons ervoor inzetten!