Nieuwe IVN audiotour Park Oog in Al beschikbaar in route-app

Utrecht 1 mei 2023

Vanaf half april 2023 is in Park Oog in Al de IVN-audiotour bomen beschikbaar via de landelijke IVN route-app. De bomenwandeling van IVN Vecht en Plassengebied start in Park Oog in Al bij het Landhuis in de Stad en duurt ongeveer 1,5 uur. Bij het Landhuis hangt een poster met een QR-code. Scan de QR-code en download de IVN route-app, kies je route en je wandeling kan beginnen.

Carin van der Veer woont al bijna haar hele leven in de wijk Oog in Al en komt al in park Oog in Al sinds haar peutertijd. Tijdens haar opleiding tot IVN-natuurgids groeide haar interesse voor bomen; gewone bomen die al eeuwen voorkomen in Nederland, maar ook bijzondere bomen (exoten) die pas de laatste eeuw in Nederland te vinden zijn. Ze vatte het plan op om een audiotour over bomen in Park Oog in Al te maken om zo haar passie voor bomen te delen.

Het startpunt van de audiotour langs gewone en bijzondere bomen in Park Oog in Al, is Landhuis in de Stad, middenin het park. De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur.

Mede mogelijk gemaakt door

De audiotour kon mede gerealiseerd worden dankzij De Handige Meeuwen voor een mooi sponsorbedrag, stemacteur Hester Marijnis voor het inspreken van alle teksten en Ellen van der Veer Creative voor de technische en creatieve ondersteuning.

Poster Audiotour bomen

IVN Routeapp downloaden

Deel deze pagina