Ons IVN - intranet voor actieve IVN vrijwilligers

Wil je gebruikmaken van het intranet van IVN? Om een account te krijgen dien je lid te zijn van IVN. Heb je nog geen IVN lidmaatschap? Meld je dan eerst aan. Vervolgens kun je je via onderstaand formulier aanmelden voor het OnsIVN account. 

LET OP: Inloggen in OnsIVN kan alleen met je mailadres uit de landelijke IVN ledenadministratie.

LET OP: Inloggen op Ons IVN kan alleen met het e-mailadres dat je hebt ingevuld bij het lid worden van IVN. Wil je een ander e-mailadres voor Ons IVN gebruiken? Laat het e-mailadres in de landelijke ledenadministratie aanpassen via de ledenadministrateur van jouw afdeling of via de Servicedesk (info@ivn.nl).

Heb je al eerder een account aangevraagd en of ben je al actief/geactiveerd op Ons IVN? Geef dan de reden op dat je nu (weer) dit formulier invult.

Inloggen op Ons IVN

Je ontvangt een uitnodigingsmail met daarin een activatielink voor Ons IVN. Deze is één keer geldig. Als je bent ingelogd, heb je daarmee je account geactiveerd. Je kunt vanaf dan inloggen via ons.ivn.nl (zonder www ervoor!) met je e-mailadres en zelf gekozen wachtwoord. 

Intranetbeheerders gezocht!

We zijn ook op zoek naar leden die vanuit de afdeling verantwoordelijk kunnen en willen zijn om (werk)groepen aan te maken en mensen uit te nodigen voor deze groepen.

Houd de agenda in de gaten voor de workshop Werken met Ons IVN waarin je leert hoe je groepen aanmaakt en beheert. Mocht je in de tussentijd al vragen hebben dan helpt het Websupport-team je via de Help voor Ons IVN groep graag verder.

Handleidingen en instructies

Handleiding Ons IVN

Gedragsregels en privacy Ons IVN

Bij het aanvragen van een account ga je automatisch ook akkoord met de gedragsregels en privacyrichtlijnen van Ons IVN.

Gedragsregels en privacy Ons IVN

Vragen?

Over je OnsIVN account: mail naar de IVN Servicedesk op info@ivn.nl
Over het gebruik van OnsIVN: stel je vraag op het intranet in de groep ‘Help voor Ons IVN’ of stuur een mail naar websupport@ivn.nl