Ons IVN - intranet voor actieve IVN vrijwilligers

Wil je gebruikmaken van het nieuwe intranet? Hier kun je je aanmelden.

LET OP: OnsIVN maakt gebruik van je e-mailadres uit de landelijke ledenadministratie. Als dit niet het mailadres is wat je voor OnsIVN wilt gebruiken, laat het mailadres in de landelijke ledenadministratie dan aanpassen via de ledenadministrateur van je afdeling.

LET OP: Gebruik het email adres dat correspondeert met het mailadres in de landelijke ledenadministratie. Is dat niet het geval dan kun je via de ledenadministrateur van je afdeling of de landelijke Servicedesk (servicedesk@ivn.nl) je mailadres in de landelijke ledenadminsitratie laten aanpassen. Als het Mailadres van je aanvraag niet correspondeert met de ledenadministratie, kan je aanvraag niet worden verwerkt.
Heb je al eerder een account aangevraagd en of ben je al actief/geactiveerd op Ons IVN? Geef dan de reden op dat je nu (weer) dit formulier invult

Inloggen op Ons IVN

De activatielink in de uitnodigingsmail is maar één keer geldig. Als je ooit bent ingelogd heb je daarmee je account geactiveerd. Je kunt vanaf dan inloggen via ons.ivn.nl (zonder www ervoor!) als je je wachtwoord nog weet.

Intranetbeheerders gezocht!

We zijn ook op zoek naar leden die vanuit de afdeling verantwoordelijk kunnen en willen zijn om (werk)groepen aan te maken, mensen (leden, niet-leden (externen) en eventueel medewerkers) uit te nodigen voor de groepen en bestaande leden te activeren voor de afdeling, regio en provincie.

Met een 'gewoon' account van het intranet kun je geen groepen aanmaken of mensen uitnodigen. Het is in principe allemaal erg gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Daarnaast biedt het Websupport-team ondersteuning in de opstartfase en is er een groep op het intranet waar vragen gesteld kunnen worden. Geef je nu op en we activeren je account.

Handleidingen en instructies

Handleiding Ons IVN - vrijwilligers

Handleiding Ons IVN - speciaal voor intranetbeheerders

Gedragsregels en privacy Ons IVN

Bij het aanvragen van een account ga je automatisch ook akkoord met de gedragsregels en privacyrichtlijnen van Ons IVN.

Gedragsregels en privacy Ons IVN

Vragen?

Over je OnsIVN account: Mail naar de IVN Servicedesk op info@ivn.nl
Over het gebruik van OnsIVN: Stel je vraag op het intranet in de groep ‘Help voor OnsIVN’ of stuur een mail naar websupport@ivn.nl