Noord-Brabant
Natuur
Op
woensdag06feb201919:00

Natuur in eigen Hand

Wil je zelf aan de slag met de ontwikkeling van natuur in je omgeving? Heb je een idee of al concrete plannen om nieuwe natuur in Noord-Brabant te maken? Kom dan naar de bijeenkomst “Natuur in eigen hand” op woensdagavond 6 februari bij De Avenue in Breda! 

Tijdens deze avond leer je van inspirerende voorbeelden, kan je je ervaringen delen en bieden we concrete handvatten om van idee naar realisatie te komen.  Er zijn tal van experts aanwezig om bezoekers te helpen hun initiatief verder te brengen. Zij geven inzicht in de financieringsmogelijkheden, leggen op verzoek contacten met andere belanghebbenden én geven zinvolle feedback op de plannen.

Belangrijkste programma-onderdelen

Inspirerende voorbeelden: diverse voorbeelden worden kort toegelicht van agrarisch, tot wonen, werken en recreëren. 
Spreker: Johan van den Hout, Gedeputeerde Provincie Noord-Brabant
Netwerkmarkt: ga in gesprek met diverse experts, andere initiatiefnemers en organisaties over de mogelijkheden voor jouw wens. 
Thematafels: je kunt bij thematafels in gesprek over onder andere fondsenwerving, voedselbossen, financieringsmogelijkheden en het vinden van medestanders voor je idee.
Prijsvraag Natuur in eigen hand: op deze avond wordt de uitreiking gedaan van de prijsvraag Natuur in eigen hand, waarbij de beste ideeën voor natuurontwikkeling worden beloond met een bedrag van € 5.000,- voor ondersteuning om het idee verder te brengen. Wil je nog meedoen? Kijk dan op: www.groenontwikkelfondsbrabant.nl.

Onze dagvoorzitter is Mary Fiers, directeur Groen Ontwikkelfonds Brabant

Aanmelden voor dit evenement kan hier. Heb je vragen over dit onderwerp, mail dan naar brabant@ivn.nl.

De avond wordt georganiseerd door IVN Brabant, Groen Ontwikkelfonds Brabant en de provincie Noord-Brabant in samenwerking met coördinatiepunt landschapsbeheer van het Brabants Landschap en de Brabantse Milieufederatie.
 

Algemene informatie

woensdag 6 februari 2019 - 19:00 tot 22:30
Locatie: 
De Avenue
Waterstraat 5
4811 WZ Breda
Nederland
Google Maps image