Noord-Brabant
Natuur
Op
woensdag29jun202219:30

Natuur in Eigen Hand 2022

Bijeenkomst "Natuur in eigen hand" op woensdag 29 juni

bij 't Schop in Hilvarenbeek.

Tijdens deze avond leer je van inspirerende voorbeelden, kun je je ervaringen delen en bieden we concrete handvaten om van idee naar realisatie te komen. Er zijn tal van experts aanwezig om je te helpen je initiatief verder te brengen. Zij geven inzicht in de financieringsmogelijkheden, leggen op verzoek contacten met andere belanghebbenden én geven zinvolle feedback op de plannen.

Aanmelden bijwonen bijeenkomst.

Programma-onderdelen

  • Inspirerende voorbeelden: diverse voorbeelden worden kort toegelicht van agrarisch, tot wonen, werken en recreëren. 
  • Netwerktijd: ga in gesprek met diverse experts, andere initiatiefnemers en organisaties over de mogelijkheden voor jouw wens. 
  • Thematafels: je kunt bij thematafels in gesprek over onder andere fondsenwerving, natuurinclusieve landbouw, biodiversiteit, voedselbossen, financieringsmogelijkheden en het vinden van medestanders voor je idee.
  • Prijsvraag "Natuur in eigen hand": op deze avond wordt de uitreiking gedaan van de prijsvraag Natuur in Eigen Hand, waarbij de beste ideeën voor natuurontwikkeling worden beloond met een bedrag van € 5.000 als ondersteuning om het idee verder te brengen.
    Wil je meedoen? Op deze pagina vind je meer informatie over de prijsvraag: Prijsvraag Natuur in eigen hand.


Onze dagvoorzitter is Mary Fiers, directeur Groen Ontwikkelfonds Brabant

De prijsvraag en bijeenkomst worden georganiseerd door IVN Brabant, Groen Ontwikkelfonds Brabant, Provincie Noord-Brabant en coördinatiepunt landschapsbeheer van het Brabants Landschap.

 


 

Algemene informatie

woensdag 29 juni 2022 - 19:30 tot 22:30
Locatie: 
't Schop
Esbeekseweg 2
5081 ED Hilvarenbeek
Nederland
Google Maps image