Klusdag & rondleiding in Krimpenerwaard op 3 december

Leuk dat je er bij bent op zaterdag 3 december in de Krimpenerwaard! We gaan van 10.00 tot ca. 13.00u aan de slag in Stolwijk, daar ondersteunen we de Natuur- en Vogelwerkgroep Krimpenerwaard met het onderhoud van landschapselementen zoals knotwilgen. Na de natuurklus gaan we op bezoek bij het Zuid-Hollands Landschapen De Groene Motor, en krijgen we een rondleiding door de werk- en gereedschapschuur. De dag eindigt rond 16u. Neem je eigen lunch mee, en wij regelen de rest!

Natuurklus jongivnOmdat de Krimpenerwaard wat minder goed bereikbaar is en we ons tussendoor verplaatsen huren we een personenbusje. Het aantal plekken is wel beperkt, dus zorg dat je er snel bij bent! Vul hieronder je naam en e-mailadres in zodat we weten hoeveel mensen we kunnen verwachten, en of je een plek wil reserveren in het busje.

Update 31-10: Het maximum aantal deelnemers die mee kan rijden in het busje is al bereikt! Heb je geen eigen vervoer, dan kun je je aanmelden voor de reservelijst. Mocht er een plekje vrij komen laten we het weten. Ook kunnen we eventueel aan mensen met eigen vervoer vragen of je mee kan rijden. Aanmelden met eigen vervoer kan dus wel gewoon.

We huren voor deze dag een 9-personenbusje. Er is dus (beperkt) mogelijkheid om mee te rijden vanaf treinstation Gouda. Hier halen we je op om 9.30u en brengen je aan het eind van de dag ook weer terug. Kom je met eigen vervoer dan navigeer je 's ochtends naar Benedenkerkseweg 133, Stolwijk. Tussendoor rijdt je achter ons aan naar Schaapjeszijde 4, Ouderkerk ad IJsel.

IVN verwerkt je gegevens in het kader van IVN Stadsvergroeners. Ook verwerken wij je gegevens om je te informeren over onze dienstverlening. Meer weten? Raadpleeg ons Privacy- en cookiestatement.