Gastheer van het Landschap
Recreatie
Op
dinsdag13mrt201813:00

Word Gastheer van het Haringvliet!

Natuur en landschap spelen een steeds belangrijkere rol bij het kiezen van een vakantiebestemming. Als gastheer van het Haringvliet kunt u daar de vruchten van plukken en uw gasten vertellen wat ze in het Haringvliet allemaal kunnen zien en doen.

In februari start de tweede cursus Gastheerschap van het Haringvliet. Via onderstaande link kun je je inschrijven voor deze cursus.

Aanmelden cursus

De cursus Gastheer van het Haringvliet informeert recreatie-, horeca- en agrarische ondernemers over de bijzondere waarden van het gebied waarin zij ondernemen. Met de informatie uit de cursus is de ondernemer in staat zijn gasten te vertellen over bijvoorbeeld het ontstaan van het Haringvliet en de bijzondere natuur en hen te wijzen op de bijzondere plekjes. Een extra service, wat het verblijf én het gebied aantrekkelijker maakt. Gastheren zijn daarmee ambassadeurs van het Haringvliet.

Cursusdata en inhoud van de cursus

De cursus bestaat uit vier workshops en een terugkombijeenkomst. Elke cursusdag is van 13.00 tot 17.00 uur. Na het volbrengen van de cursus mogen ondernemers zich profileren als Gastheer van het Haringvliet. 

Het voorlopige programma en tijden (onder voorbehoud):

13 maart Inleiding, droomfonds Stellendam
10 april Visserij Middelharnis
8 mei Landschap en streekproducten Numansdorp
29 mei Historie Hellevoetsluis
19 juni Terugkomdag Tiengemeten

Kosten

De kosten voor de deelnemers van bedrijven bedragen €100 euro per persoon. Er kunnen maximaal 30 personen deelnemen aan de cursus.

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd in de cursus Gastheer van het Haringvliet en wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Arthur Hilgersom, tel. 06-51549486 of e-mail. a.hilgersom@ivn.nl.

 

 

Algemene informatie

dinsdag 13 maart 2018 - 13:00
Contactpersoon: