Natuur in het Landschap van Westerwolde Overig

Natuur in het Landschap van Westerwolde

Westerwolde-Oldambt 21 april 2021

Op 3 april is bij Uitgeverij Koninklijke Van Gorcum het boek Natuur in het landschap van Westerwolde verschenen. Niet eerder is er zo uitvoerig over de fauna en flora van Westerwolde geschreven als in dit boek. Een boek waarin soorten en soortgroepen worden genoemd die we in Westerwolde kunnen aantreffen en waarin is verwoord welke kansen of bedreigingen er voor de natuur zijn. Veel is ten goede gekeerd door herstelprojecten, maar er moet toch nog veel gebeuren om de natuur in Westerwolde te verbeteren. Ook daarover gaat dit boek.

Natuur in het landschap van Westerwolde is rijk geïllustreerd. Het is bedoeld voor natuurliefhebbers, inwoners en bezoekers van Westerwolde, en biedt een fraai beeld van de natuurrijkdom in dit gebied. Het wil daarnaast ook dienen als inspiratiebron om zelf de natuur in te gaan, om waar te nemen wat er leeft en groeit, en om dat eventueel vast te leggen en met anderen te delen.

Klik hier voor meer informatie

Klik hier om de podcast te bekijken

Onze leden kunnen dit boek met korting kopen, voor € 12  i.p.v. € 16,50.

Bestellen kan als volgt: Stuur een mail naar voorzitter@ivn-wo.nl en geef uw naam en adres op en het aantal boeken dat u wilt. Zodra het boek leverbaar is krijgt u bericht en kan het worden opgehaald op de volgende 2 adressen:

  • Ekoplaza Winschoten, Venne 7B-9 9671 DA Winschoten
    Openingstijden: ma t/m do 9 – 18 uur, vr 9 – 19 uur, za 9 – 17 uur.
  • Groningen Natuurlijk!, Dorpsstraat 22 9699PH Vriescheloo
    Alleen op afspraak

Het kan ook worden opgestuurd, dan komt er € 7 verzendkosten bij.

Ontdek meer over

Deel deze pagina