Kijk! een kwak

Het kasteeltje in park Toorenvliedt dateert uit 1726.  Al wandelend door het park, dat eind 18e eeuw is aangelegd in de Engelse landschapsstijl, verwonderen we ons over de vele natuur- en cultuurwaarden van de buitenplaats. Wat is er in die 300 jaar gebeurd?  U kunt het zelf beleven samen met een natuurgids van IVN Walcheren die u veel kan vertellen over de natuur, de historie en de ontwikkelingen in het park.

Als de omstandigheden rondom de vogelgriep het mogelijk maken, bezoeken we tijdens de wandeling ook de Vogel- en Zoogdieropvang De Mikke. De opvang ligt daar, waar ooit het openluchttheater van Middelburg was.

Elke excursie wordt er een ander thema uitgelicht. In 2023 zijn er 8 wandelingen. Kijk altijd voor de laatste info op de website of facebook.

Woensdag 12 april 15.00 uur: “Kijk! Een Kwak”

“Ga mee op zoek naar de Kwak en leer hoe deze geheimzinnige vogel in park Toorenvliedt is terecht gekomen. En wat doet ie daar nu? Heeft u een verrekijker? Neem mee! Want we hopen behalve de Kwak natuurlijk nog veel meer te zien en te horen.”

Wereldlabyrint dag
Waar
P Toorenvliedt
Bekijk op Google Maps
  • Kosten: Volwassenen 3 euro; kinderen tot 12 jaar 1,50; leden van IVN en kinderen tot 6 jaar gratis. Graag ter plekke (gepast) contant betalen aan de gids.
  • Aanmelden verplicht: Ja

Ontdek meer over

Deel deze pagina