Word lid van IVN Rotterdam eo

Steun IVN

 

Word lid
Als lid krijg je ons ledenblad ‘Klimop’ en het landelijke IVN-kwartaalblad ‘Mens en Natuur’ thuis gestuurd. Je kunt bijeenkomsten en ledenactiviteiten gratis of tegen gereduceerd tarief bijwonen, je kunt de Natuurgidsenopleiding volgen en deelnemen in werkgroepen. Ook krijg je 10% korting op de artikelen in de IVN webshop (met uitzondering van boeken).

Het lidmaatschap kost minimaal € 24,- per jaar. De helft van dit bedrag plus het meerbedrag boven de € 24 komt ten goede aan onze afdeling; geef wel aan dat je je wilt aansluiten bij de afdeling Rotterdam en omstreken.
Aanmelding doe je op de website van IVN landelijk: https://www.ivn.nl/word-lid.

Nieuwsbrief Rotterdam en omstreken
De maandelijkse, digitale ‘Nieuwsbrief IVN Rotterdam en omstreken’, met nieuws over onze activiteiten en tips en wetenswaardigheden over de natuur in onze omgeving, krijg je als lid van onze afdeling sowieso toegestuurd; ook niet-leden kunnen zich overigens hierop (gratis) abonneren, via ivnrotterdam@gmail.com.

Klimop

Word huisgenootlid
Is een huisgenoot al lid van IVN? Dan kun je tegen het gereduceerde tarief van € 12 per jaar ‘huisgenootlid’ worden. Een huisgenootlid heeft alle rechten van een ‘gewoon’ lid, maar ontvangt niet het landelijke kwartaalblad ‘Mens en Natuur’ en ook Klimop niet.
Aanmelding doe je op de website van IVN landelijk: https://doemee.ivn.nl/word-huisgenootlid

Word eenmalige of vaste donateur

Wil je donateur worden van onze afdeling? Bij een jaarlijkse gift van minimaal € 13 ontvang je Klimop (maar niet het landelijke magazine Mens en Natuur), kun je deelnemen aan afdelingsactiviteiten, maar heb je geen stemrecht in onze vereniging. Klik hier voor het aanmeldformulier.

Natuurlijk zijn ‘losse’ giften ook zeer welkom. Het bankrekeningnummer van IVN Rotterdam en omstreken is NL80 INGB 0001 0188 26 ten name van IVN Rotterdam e.o.; vermeld ‘gift’.


IVN Rotterdam en omstreken heeft de ANBI-status, waardoor de gever onder voorwaarden kan genieten van een belastingvoordeel.

 

Contact
Zoek je contact met onze afdeling? Kijk hier op onze website.

Wil je meer informatie over IVN in het algemeen, IVN provincie ZuidHolland of over andere afdelingen in het land, klik de link aan