Natuurwandeling op het landgoed Oosterhout met IVN en ONS

Op woensdag 7 juni 2023 om 10:00 uur organiseert IVN RijnWaal in samenwerking met gezondheidscentrum ONS in Oosterhout en studenten van HAN-Nijmegen, die daar stage lopen, een circa 2 uur durende natuurwandeling op buitenplaats Oosterhout.

De excursie start vanaf Van Boetzelaerstraat 10-12, 6515 EC Oosterhout en wordt geleid door onze natuurgidsen Annelies Stokkel-Roelofs mobiel 0640945401 en Gijsbert Peelen mobiel 0610864179.

Wij nodigen iedereen van harte uit om deel te nemen aan een betoverende wandeling op Landgoed Oosterhout. Dit prachtige landgoed staat bekend om zijn fraaie oude bos, onverwachte paden en diverse flora en fauna. Tijdens deze wandeling krijg je de gelegenheid te genieten van de serene schoonheid van de natuur terwijl je ondergedompeld wordt in een oase van rust. De natuurgidsen van IVN RijnWaal zullen je begeleiden en interessante informatie delen over de geschiedenis, de planten- en dierenwereld van het landgoed.

Zorg ervoor dat kleding en schoenen zijn afgestemd op het weer en de omstandigheden

Meedoen is gratis maar een vrijwillige bijdrage voor de onkosten van de organisatie wordt op prijs gesteld. Vooraf opgeven is niet noodzakelijk.

Deelname aan onze excursies geschiedt op eigen risico.

Waar
Landgoed / buitenplaats Oosterhout
Waaldijk 49
6515 JA Nijmegen
Bekijk op Google Maps
  • Kosten: Gratis
  • Aanmelden verplicht: Nee

Annelies Stokkel-Roelofs

Gids IVN RijnWaal

Ontdek meer over

Deel deze pagina