Werkgroepen

Hier vindt u informatie over onze verschillende werkgroepen.

  • Jeugdclub

De jeugdnatuurclub is opgezet door een aantal ouders om leuke activiteiten te organiseren voor de kinderen in Peize en omgeving. Wij proberen tenminste 2 activiteiten te organiseren per seizoen. Het team bestaat nu uit vier leden maar u bent altijd welkom om kennis me ons te maken als u ook zin heeft om te helpen. Voor meer informatie kunt u mailen naar:

Ivn.jeugdactiviteiten.peize@gmail.com

  • Volwassenen activiteiten

Onze volwassenen activiteiten werkgroep organiseert onder andere excursies, lezingen en de natuurwerkdagen. Wilt u meer informatie, heeft u suggesties voor een activiteit of lijkt het u leuk om mee te denken en organiseren mailt u dan ivn.peize@gmail.com

  • Snoeiwerkgroep:

Elk jaar worden fruitbomen en wilgen gesnoeid in Peize en omgeving in samenwerking met het Drents Landschap. Wilt u meehelpen?

Contacpersoon fruit Bas Dam en Marc Planting .Geef je naam, mailadres, mobiel nummer op door een mail te sturen naar Bas Dam  basdam9321@gmail.com

Contactpersoon wilgen Hermie 050 3146968

  • Hopbelwerkgroep

hopbel peize

De hopbel is door de geschiedenis verweven met Peize. De heerlijke Peizer hopbel kunt u verkirjgen en proeven in het restaurant de "De Peizer Hopbel".

Elk jaar wordt de hoptuin aan het Noordsepad in Peize onderhouden door een enthousiast team. In het voorjaar zijn er weer vaste avonden waarbij u kunt helpen of het team kunt bezoeken als u meer informatie wilt.

Rond februari 2018 zijn de nieuwe werkdata weer bekend.

  • Kluswerkgroep

De klusgroep opereert op adhoc basis.

Over het algemeen vraagt het werk om "handen".Er wordt samen met een aantal vrijwilligers bruggetjes gerepareerd, bankjes gemaakt, gras gemaaid, nestkastjes gezaagd voor kinderactiviteit ed.

Extra handen zijn altijd welkom. Heeft u zin om af en toe te klussen mail  dan  ivn.peize@gmail.com .