Leer het geheim van Groene Vingers en laat alles groeien en bloeien

Er zijn mensen bij wie elke plant groeit en bloeit. Hun tuin is een fleurige bloemenzee. Ze hebben volgens de volksmond ‘groene vingers’. Is dat een gave of heeft iedereen het talent om zijn tuin en de natuur vitaal en gezond te maken? Volgens Hans Andeweg heeft iedereen groene vingers. Jij ook! Het is geen koud, maar een warm kunstje dat je kunt leren.

Hoor in deze interactieve lezing hoe een paar eenvoudige principes de grondslag vormen vangroene vingers. Deze kan je toepassen op kleine én grote schaal, voor jezelf en je planten, maar ook in het bedrijfsleven en natuurgebieden. Leer hoe je overtuiging en mindset de beperkende factor zijn, en hoe je met een open hart en vanuit innerlijke rust vitaliteit en overvloed om je heen manifesteert.

Hans Andeweg onderbouwt zijn verhaal met wetenschappelijke bewijzen en praktische voorbeelden, legt verbanden tussen eeuwenoude wijsheid en moderne wetenschap, en laat ons zien hoe prana, mana, ether, nulpunt energie, aandacht, intentie, levenskracht en hartcoherentie samenhangen. Alles bestaat uit energie. Er geldt ‘mind over matter’ en daarin ligt de grote kracht van ‘groene vingers’ verborgen.

Tijdens de lezing is er ruimschoots gelegenheid tot het stellen van vragen. Na de pauze doen we een ontspanningsoefening en ga je het principe van groene vingers in de praktijk toepassen. Ontdek het geheim van groene vingers en hoe je het kunt gebruiken om een vitaler leven voor jezelf, anderen en de natuur te creëren. De lezing ‘Leer het geheim van Groene Vingers’ geeft je het inzicht en de tools om het verschil te maken. Schrijf je nu in!

Hans Andeweg (MSc.) is schrijver van ‘In resonantie met de natuur’ en ‘Scheppend leven’. Vorig jaar verscheen zijn muziekalbum ‘Alles verandert’. Hij is oprichter van Center for ECOintention dat internationaal werkt en al meer dan 25 jaar de vitaliteit en gezondheid van natuurgebieden en bedrijven verbetert. De ECOintention beroepsopleiding is geregistreerd door de Nederlandse overheid en erkend als Master of Science studie door de Ubiquity University in de USA. www.ecointention.com

Het IVN is enkele jaren geleden door een ECOintention student goed in zijn energie gezet. Hoor directeur Jelle Vermeulen over het resultaat op YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=Cj4BxSRTpRs

Lezing met Hans Andeweg

 

 

Waar
Museum De Vier Quartieren
Sint Odulphusstraat 11
5688BA Oirschot
Bezoek website Bekijk op Google Maps
  • Kosten: Gratis
  • Maximaal aantal deelnemers: 40
  • Aanmelden verplicht: Ja

Ontdek meer over

Deel deze pagina