Wandelen met de IVN Routes app

Ontdek zelf de natuur wanneer het u uitkomt en ga op pad met de IVN Routes app als gids. Volg het pad m.b.v. GPS en lees onderweg de informatie over de natuur en/of cultuur langs het pad. Dowbload deze app gratis via de Google Play Store of Apple Store.

Tip: de routes kunnen vooraf gedownload worden en zijn offline te volgen. Soms is een route geactualiseerd en gewijzigd, daarom is het goed om telkens een actuele download te gebruiken. 

Routes van IVN Maas en Waal

- deze route is tijdelijk niet juist weergegeven in de app!
een ruim 10 km lange route door de Afferdense en Deestse Waarden, die deels op en langs de Waalbandijk met zijn cultuurhistorische schatten loopt en via struinpaden door de nieuw heringerichte uiterwaarden van de Waal.

- een 5 km lange rondwandeling, struinende door de Afferdense en Deestse Waarden en terug via de dijk vanuit de ingang bij de Veerdam in Druten

- een 4.8 km lange rondwandeling, struinend door de Afferdense en Deestse Waarden vanuit de ingang bij Deest.

- een ruim 5 km lange route door het waterwingebied Waardenburg en langs een eendenkooi. In de oksel van de A15 en A2 verwacht je niet zo een mooi natuurgebiedje!

- een 3.5 km lange wandeling door de Moringerwaarden bij Maasbommel. Watervogels, beversporen, heel oude knotessen en nog veel meer. De natuur in deze uiterwaarden langs de Maas is in alle jaargetijden mooi.