HEKSJE DAG groot succes!

Maak jij het succes nog gróter!?!

Heksen

Zaterdag 11 juni jongstleden vlogen de heksen je in de Geffense bossen om de oren. Tijdens deze bijzondere open dag waren er langs de wandelroute
allerlei leuke activiteiten te doen.
En nu kan deze route zelfs een prijs winnen...! Maar eerst “hoe het begon”

Er was eens...
Een mooi bos waar een route voor jong en oud werd uitgezet. De Heksje Route, officieel geopend sinds juli 2021, is een openbare wandelroute met mooie, uitdagende activiteiten tijdens de wandeling om het bosbezoek interessant te maken voor jong en oud. Met QRcodes langs de route worden spelmogelijkheden die het bos te bieden heeft en leuke (bos)weetjes gepresenteerd.

De route is het hele jaar door te bezoeken, maar eens per jaar is de route nog nét een stukje spannender. Van heinde en verre komen de heksjes naar Oss om leuke activiteiten te verzorgen voor kinderen, ouders en/of opa en oma.

Zaterdag 11 juni konden de volgende activiteiten in het bos bezocht worden:

  • Glittertatoeage zetten
  • Heksenbezem knutselen
  • Schminken
  • Toverstokken knutselen
  • Je favoriete dier vouwen
  •  Greetjes (bos)weetjes 

Heksen weetjes

Er was zelfs nog iets lekkers onderweg te drinken en eten.

Met een toverstaf, bezem een blije snoet en boordevol informatie gingen de bezoekers vol verwondering weer richting huis.

Heksen willen meer!
StemDe dag was een groot succes en wat is het mooi dat een dergelijke ervaring kosteloos aangeboden kan worden. Dit is mogelijk omdat de Heksje Route vorige jaar verkozen is tot beste buurtinitiatief van Brabant! En nu is de route zelfs genomineerd voor de landelijke finale!

Maar…! De finale kan alleen gewonnen worden met steun van jou! Stem op de website van Kern met Pit op de Heksje route bij de Geffense Bosjes in Noord-Brabant en hopelijk kunnen er nog vele van dit soort actieve dagen georganiseerd worden.