IVN natuur in Amsterdam
Natuur in de Buurt
donderdag14mrt2019

Voor groene activiteiten ga je naar Buurtgroen020!

Buurtgroen020 is een interactief platform voor en door groene Amsterdammers. Doel is om een brede beweging te ontwikkelen die zich actief inzet voor groen in de buurt. Kennis en netwerk zijn essentieel; hier zorgt dit platform voor. Ambitie is om samen ervoor te zorgen dat iedere Amsterdammer in een groene, gezonde en duurzame buurt kan wonen en werken! 

Iedereen die een profiel aanmaakt is deelnemer en mede-eigenaar van dit kennis- en netwerkplatform. Amsterdammers kunnen via dit platform netwerken en elkaar helpen met groene buurtinitiatieven. Wanneer je een profiel hebt aangemaakt kun je zelf iets plaatsen (bv. een project, activiteit, vraag, aanbod of organisatie). Richtlijn is dat de geplaatste content betrekking heeft op buurtgroen in Amsterdam en dat het informatief, verbindend en opbouwend is. Hoe je jouw content plaatst vind je op de site. Kijk om te beginnen eens bij Activiteiten voor een inspirerende groene agenda!

buurtgroen 020Buurtgroen020 is een initiatief van het Buurtgroenlab; een stedelijk samenwerkingsverband van groene initiatiefnemers, groene organisaties en de gemeente (centraal en stadsdelen). IVN Amsterdam is een van de initiatiefnemers.