Wandelprogramma 2020

Wandelprogramma 2020

5 januari

Start om 11.00 uur bij de Bosrand, door Jos Littmann. De wandeling is ongeveer 5 km. Na afloop, om ca. 13.30 uur, is er voor iedereen Nieuwjaarsdrank in de Bosrand. Iedereen is welkom, ook niet-wandelaars en niet-leden.

23 februari

Ochtendwandeling vanuit de Bosrand, Start 10.00 uur door Marianne Slangen. De wandeling is ongeveer 4 km. Na afloop koffie/thee in de Bosrand.

8 maart

Themawandeling BOMEN in de ochtend. Start 10.00 uur Bosrand, door Jos Littmann.
De Stichting Support Landgraaf door wie we bij het jubileum gesponsord werden, deed het verzoek een themawandeling te organiseren. Bij deze. De wandeling is ca. 8 km. Na afloop is er koffie/thee in de Bosrand.

5 april

Ochtendwandeling in en om Palemig. Start om 10.00 uur vanaf kerk in de Kakert, door Mariet Kölgen. De wandeling is ca. 7 km. Carpoolen kan om 9.30 uur bij de Rabobank, Op de Kamp, Landgraaf. 
Er wordt op het einde een bezoek gebracht aan slot Schaesberg, voor wie dat wil. Daar wordt ook koffie gedronken.

17 mei

Ochtendwandeling in de omgeving van Wijlre en Stokhem.  Vertrek om 10.00 uur vanaf de parkeerplaats achter kasteel Wijlre, links van de weg, o.l.v.  Fon Wachelder. Carpoolen 9.30 uur bij het RABO-kantoor, Op de Kamp,  Landgraaf. De wandeling is ca. 8 km.

19 juni

Avondwandeling Pannesheide Kerkrade. Start 19.00 uur bij Continium Kerkrade, door Jos Littmann.  De wandeling is ca. 8 km. Carpoolen kan om 18.30 uur bij de Rabobank, Op de Kamp, Landgraaf.

19 juli

Ochtendwandeling Eygelshoven Bergbos. Start om 10.00 uur vanaf de top van de Marialaan Eygelshoven, door Marianne Slangen. De wandeling is ca. 5 km. Carpoolen kan om 9.30 uur bij de Rabobank, Op de Kamp, Landgraaf.

2 augustus

Ochtendwandeling vanuit Bosrand, Start 0m 10.00 uur bij de Bosrand, door Mariet Kölgen. De wandeling is ca. 5 km. Na afloop koffie/thee in de Bosrand.

20 september

Ochtendwandeling Teverenerheide. Start om 10.00 uur bij manege Heihof, Abdissenbosch, door Fon Wachelder. De wandeling is ca. 6 km. Carpoolen kan om 9.30 uur bij de Rabobank, Op de Kamp, Landgraaf.

4 oktober 

Ochtendwandeling Houthem Sint Gerlach. Start om 10.00 uur vanaf de parkeerplaats bij het complex Houthem/Sint Gerlach, door Henny Esser. De wandeling is ca. 8 km. Carpoolen kan om 9.15 uur bij de Rabobank, Op de Kamp, Landgraaf.

8 november 

Ochtendwandeling Eygelshoven kerkhof, Grote boslocatie, Start om 10.00 uur bij de begraafplaats Boomgaardskuilweg, Eygelshoven, door Marianne Slangen. Carpoolen kan om 9.30 uur bij de Rabobank, Op de Kamp, Landgraaf

13 december 

Ochtendwandeling Volmolen Epen, Start om 10.00 uur op de parkeerplaats bij de Volmolen in Epen, door Fon Wachelder. De wandeling is ca. 8 km. Carpoolen om 9.15 uur bij de Rabobank, Op de Kamp, Landgraaf.

---------------
Voor carpoolen wordt altijd een half uur tot 3 kwartier van te voren gestart op de parkeerplaats bij de Rabobank in Op de Kamp Landgraaf.