Nachtvlinder in onze Vlindertuin Vlinders

Nachtvlinder in onze Vlindertuin

De Lege Midden 9 augustus 2021

Het is altijd spannend nachtvlinders te gaan kijken, het weer moet meespelen. Een warme zomeravond, droog en geen wind is hier ideaal voor. Vrijdag 9 juli was het zo’n mooie zomeravond en hadden wij ons witte laken met lamp opgesteld. Je moet even geduld hebben voor ze komen maar rond elven werd dit beloond. Ze landen op ons laken met al hun  schoonheid. o.a. Viervlinder, Gele Tijger, Gele Agaatvlinder, Wilgenhoutvlinder en vele anderen . Later na middernacht kwam Groot Avondrood ons laken ook nog bezoeken, deze hadden we lang niet gezien in onze Vlindertuin, welke zich bevindt achter het Andringahûs te Aldeboarn .  

groot Avondrood

Kom gerust kijken in deze tuin. Ook als iemand van de werkgroep, of IVN leden niet aanwezig is, bent u van harte welkom in de tuin. Dagvlinders bezoeken de vele vlinder planten die aanwezig zijn hier ook graag

Regelmatig zijn we met enkele dames en heer op maandagmiddag in de vlindertuin om te wieden, snoeien en wat er zoal meer gedaan moet worden. Woont U in de buurt van Aldeboarn of omgeving en U vindt het leuk om ons team te versterken dan bent U van harte welkom.

Zie de foto’s een ontdek onze Vlindertuin in voorjaar,voorjaar

Zomer,

Een bijenkast midden tussen een bloemenweeldeHerfst,

herfstbladerenVoor info kunt U altijd bellen met : Anneke Travaille : 0566 651008

 

 

 

 

 

 

 

 

herfstbladeren

Voor info kunt U altijd bellen met : Anneke Travaille : 0566 651008

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor info kunt U altijd bellen met : Anneke Travaille : 0566 651008

 

Ontdek meer over

Deel deze pagina