Voorlichtings- en diapresentatie-avond

Thema-avonden

IVN afd. Bergeijk-Eersel heeft enkele thema-avonden per jaar. Deze avond wordt gebruikt om meer aandacht aan een enkel onderwerp uit de natuur eens wat meer onder de loep te nemen. Doorgaans wordt hiervoor een spreker uitgenodigd met specifieke vakkennis op dat gebied. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld reptielen, zoogdieren, insecten, paddenstoelen, wespen enz. De avond wordt meestal m.b.v. een powerpoint-presentatie gedaan. Voor een overzicht van publiekswandelingen en een korte beschrijving van ons jaarlijks programma zie deze website onder activiteiten.

Aan te vragen pp-presentatie-avond m.b.v. beamer op locatie.
Het is mogelijk een powerpoint-presentatie voor speciale groepen, zoals verenigingen, bedrijven, familie uitjes en andere belangstellende groepen als verzorgingstehuizen ter plaatse te presenteren. IVN Bergeijk-Eersel heeft een mooie pp-avond op cd-dvd met als titel:

“Natuur in Bergeijk en Omgeving”

Hierin worden enkele flora en fauna-onderwerpen van deze natuurgebieden, gelegen rondom Bergeijk en Eersel, getoond en worden tevens mondeling door ervaren natuurgidsen toegelicht. De onderwerpen zijn vooral ook educatief en dus leerzaam. Het is tevens avondvullend voor ca 1 tot 2 uur, naargelang uw behoefte.

Meer informatie bij Wil van Herk
tel 0497-516402 of

Hans van Nunen
tel: 06-27443884 of
via mail info.ivnbe@gmail.com