Werken bij IVN

Bij IVN werken zo’n 150 enthousiaste beroepskrachten. IVN is een dynamische organisatie waar samen met bevlogen, ambitieuze collega’s wordt gebouwd aan een duurzame samenleving door mensen te betrekken bij natuur. 

Vacatures

Op dit moment zijn wij op zoek naar een:

Bestuursfuncties 

Op dit moment zijn wij op zoek naar een:

Stage vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste stagiairs. Kijk snel bij onderstaand overzicht of er een stage voor jou bij zit! Staat jouw stage er niet tussen? Stuur een open sollicitatie naar vacatures@ivn.nl. We staan altijd open voor gedreven jonge professionals:

Wij zijn op zoek naar:

 

Vrijwilligersvacatures

Op dit moment zijn wij op zoek naar:

Meer informatie en contact

IVN is een dynamische organisatie waar samen met bevlogen, ambitieuze collega’s wordt gebouwd aan een duurzame samenleving door mensen te betrekken bij natuur. Samenwerking, ontwikkeling en groei staan daarbij centraal: in teamverband en op persoonlijk niveau. IVN stimuleert de ontwikkeling van medewerkers, en medewerkers benutten de mogelijkheid te groeien in het werk en op persoonlijke vaardigheden. Kijk voor meer informatie bij 'Wie wij zijn'.

Als beroepskracht bij IVN creëer, verwerf, ontwikkel, realiseer, of ondersteun je landelijke, regionale en/of lokale projecten, passend binnen de thema’s van IVN. Kijk voor meer informatie bij ‘Wat wij doen’.

Naast de beroepskrachten zijn er duizenden vrijwilligers bij IVN actief.  Zij zijn georganiseerd in 170 afdelingen door heel Nederland. Onze vrijwilligers maken mensen op lokaal niveau bewust van de waarde van natuur en het belang van duurzaamheid. Ben je benieuwd wat er bij jou in de buurt plaats vindt of wil je vrijwilliger worden? Kijk voor meer informatie bij ‘Word vrijwilliger’. 

Wil je meer informatie over werken bij IVN? Neem dan contact op met de afdeling P&O. Gaat jouw vraag over een specifieke vacature? Gebruik dan de contactgegevens die bij de betreffende vacature staan.