Tiny Forest Jongerenteam

IVN Natuureducatie start in Zuid-Holland in 2021 het Tiny Forest  Jongerenteam. Wil jij op een praktische manier bijdragen aan de natuur en ben je tussen de 18 en 30 jaar? Lees dan verder en meld je aan voor het Tiny Forest Jongerenteam!

Als onderdeel van het Tiny Forest Jongerenteam ga je aan de slag met praktische opdrachten of theoretische vraagstukken rondom Tiny Forest (https://tinyforest.nl) in Zuid-Holland (en Zeeland). Onder begeleiding van jonge, enthousiaste projectleiders zet je jouw eigen kijk op natuur en natuurbeleving in om samen met ons vorm te geven aan de toekomst. Een ‘groene’ achtergrond of studierichting is niet nodig. Interesse in natuurwerk of groen vrijwilligerswerk is het belangrijkste! 

Aanmelden

Groene Trainees

Wie zoeken wij?

Je bent 18 tot 30 jaar en je wilt je met gelijkgestemden voor tenminste een half jaar (september 2021 t/m maart 2022) 2 á 3 uur per week in zetten voor natuur! Je hebt geen groene achtergrond nodig, het belangrijkste is dat je zin hebt om met andere jonge mensen aan de slag te gaan om de wereld een stukje groener te maken. Je wordt met het team begeleid door twee jonge projectleiders, maar we vragen wel om een grote mate van zelfstandigheid van jou en het team. Samen met de andere leden kies je zelf de opdrachten uit waarmee jullie aan de slag gaan. Ook beslissen jullie zelf welke trainingen je daarvoor zou willen volgen.  

Wat bieden we?

  • De kans om een positieve bijdrage te leveren aan de natuur
  • Werken in een leuk team met gelijkgestemde jongeren.
  • Mogelijkheid om een netwerk op te bouwen binnen de groene sector.
  • Ervaring opdoen met projectmatig werken bij een grote natuurorganisatie.
  • Begeleiding door jonge, enthousiaste projectleiders.
  • Reiskostenvergoeding
  • Deelname aan het intern trainingsaanbod van IVN. Naast een tweetal vaste trainingen die iedereen aangeboden krijgt, beslist het jongerenteam zelf welke training(en) relevant zijn voor het team.
  • Feestjes! We vieren onze successen en mijlpalen, en daar doen wij zelf graag aan mee.

Aanmelden

Het jongerenteam gaat op 13 september van start. Ben jij straks één van onze eerste leden? Meld je dan vóór 15 juli aan via het aanmeldformulier:

Aanmelden

Wie zijn wij?

Wij, Dylan & Rick, werken beiden sinds een aantal jaar voor IVN Natuureducatie. We houden ons bezig met verschillende thema's en projecten bij IVN, waaronder Tiny Forest. In ons dagelijks werk houden we ons ook bezig met de Nationale Parken, groene buurtprojecten, begeleiden o.a. traineeships, geven workshops en cursussen en nog veel meer!
Voor de ASN Bank namen we onderstaand filmpje op in een Tiny Forest in Leidschendam-Voorburg. Doe met ons mee en meld je aan voor het Tiny Forest Jongerenteam!

Accepteer cookies

Meer informatie

Voor vragen en meer informatie kan je contact opnemen met IVN Zuid-Holland via zuidholland@ivn.nl