28.8 KM

Van Hunze naar Drentsche Aa

(0)

Fietsen en wandelen: een rondje vanuit het Hunzedal dwars over de Hondsrug naar het stroomdal van de Drentsche Aa en langzaam afdalend langs de flank van de Hondsrug weer terug naar het Hunzegebied.

Bij deze fietsroute hoort een website met veel informatie over natuur en landschap onderweg. De website is de moeite waard om thuis alvast even te bekijken voordat je gaat fietsen.

Op de site worden ook enkele korte wandelingen beschreven die je op bepaalde stopplekken kunt maken. Er is een aparte pagina met informatie over horeca onderweg.

Tip: Direct al vanaf de startplek bij de parkeerplaats wordt een korte wandeling naar de Hunze beschreven. Mooi om mee te starten voordat je op de fiets stapt.

Het adres van de site is:
https://vanmustotgras.nl

Tips voor gebruik van deze route-app:

De tekst bij een stopplek kun je bovenaan in het tekstblok wegtikken als je de kaart weer helemaal wilt zien. Een foto kun je vergroten door er op te tikken.

Het pijltje wijst niet altijd precies in de richting waarin je fietst, let op de 2 groene lijntjes die de route aangeven en fiets in de richting van het volgende nummer. Aan het pijltje kun je wel goed zien waar je bent op de kaart.

De groene lijntjes zijn soms minder goed te zien op het kaartje omdat bos ook aangegeven wordt met groen.
Paars-roze stippellijntjes op de kaart geven verbindingsroutes aan tussen 2 fietsknooppunten, dat kan soms verwarrend werken. Af en toe even extra goed kijken waar de groene lijntjes langs gaan dus!

Locatie

Parkeerplaats Duunsche Landen
De Bulten
9468 Annen
Drenthe
Download de app voor deze route

Download onze app

Ontdek meer over

Deel deze pagina