Voor bedrijven

Gun jij jouw werknemers op het bedrijfsterrein een betere mentale en fysieke gezondheid? Wil je af van die blankstaande bestrating en de hitte in de zomer? Ga samen met ons de strijd aan met de versteende werkomgeving.

In 2015 voelde 13% van alle werknemers zich minstens een paar keer per maand mentaal vermoeid, in 2017 was dit al 16%. 188.000 werknemers hebben op dit moment depressieve klachten. Het ziekteverzuim kost ons landelijk meer dan 13 miljard euro per jaar. 

Natuur als antwoord tegen stress en voor productie

Naar buiten en de natuur in gaan zorgt voor minder stress. Zelfs alleen kijken naar natuur heeft (in mindere mate) dit effect. Bovendien zorgt de natuur dat we creatiever zijn, ons probleemoplossend vermogen verbeteren en ons beter en langer kunnen concentreren. Tijd voor actie dus! 

IVN Tiny Forest voor Bedrijven

Wil jij van jouw bedrijf een groene, inspirerende werkplek maken? Een plek die zorgt voor trots, werkplezier en meer creativiteit bij jouw medewerkers? Die bijdraagt aan een groen imago en die de biodiversiteit stimuleert, verkoeling biedt op warme dagen, water bergt bij overvloedige regenval en CO2 opslaat? Plant dan, samen met je medewerkers, een Tiny Forest met buitenwerkplek op jouw eigen bedrijfsterrein!

Meer informatie? Download de flyer Tiny Forest voor Bedrijven.

Bij interesse in het programma, een van de producten of een lezing kunt u contact opnemen met de programmanager Natuurinclusief Bouwen Elies Arps, via het online formulier.

Ja, ik heb interesse