De IVN routes app

Met de IVN Routes app heb je altijd meer dan 450 wandelingen, fietsroutes en meerdaagse trektochten én een digitale natuurgids op zak. En elke maand komen er nieuwe wandelingen bij. Vind een wandeling bij jou in de buurt, of zoek op routes die speciaal geschikt zijn voor kinderen of ouderen. Download de app nu gratis voor Android en iPhone.

Google playstore

Apple Store

De IVN Routes app wordt mogelijk niet ondersteund op de nieuwste Android toestellen. Binnenkort lanceren we onze nieuwe Routes app, wat dit probleem oplost. Houd de App Store/Google Play in de gaten voor updates.

Natuurroutes voor jong en oud!

Alle IVN Routes zijn offline te gebruiken nadat de route is gedownload. Via het zoekscherm kan je een route zoeken aan de hand van diverse criteria. Zo zijn er routes voor onder andere kinderen en ouderen en kan er gezocht worden op verschillende onderwerpen zoals stadsroutes, paddenstoelen en of strandroutes.

Samen met vrijwilligers van afdelingen door het hele land is de app IVN Routes gerealiseerd. Gemaakt door natuurvrijwilligers voor natuurliefhebbers.

Privacy en gebruik van de IVN route app