Fotowerkgroep

Voor meer informatie over deze werkgroep kunt u contact opnemen met Peter Ampt:    pampt@hotmail.com
Of Roland Nooteboom: 06 15 622 450

Fotowerkgroep “ontdekkers” 2017-2018

Het begon allemaal met een fotowerkgroep fotografie die in 2017 wat ingezakt was. En een overleg met Peter Ampt waarin hij Roland Nooteboom heeft verleid samen de werkgroep vorm te gaan geven.

We zijn nu in het tweede seizoen. Met een volle groep enthousiaste en blije volgers die ook allemaal door wilden. We hebben theorie in een ritme van 3 weken en praktijk afgewisseld her en der tussen de vaste avonden gepland.

Onze uitgangspunten van leren kijken blijven overeind en zijn vaste waarde van de werkgroep. Geen storende techniek en ook een gemengde groep. Van beginners tot mensen die al verder zijn.

Er zijn twee zaken waar we naar kijken op dit moment voor seizoen 2018-2019:
1.We onderzoeken of we bij huidige vaste groep instroom van nieuwe mensen mogelijk maakt.
2. Ook zijn we na een verzoek aan het onderzoeken wat we kunnen bieden met vogelfotografie. Een verdieping van het begrip vogelfotografie, waarin we streven naar leren van elkaar over de techniek van vogelfotografie aangevuld met compositie en ‘leren kijken’ van onze expertise.

We denken hiervoor in 3 tot 5 avonden te werken aan: “hoe maak je een mooiere foto met vogelfotografie”.

Begroting:
In 2018 hebben we 11 x bijeenkomsten in Jozefschool.
Voor 2019 komt dit op zelfde aantal als we na de zomer een vervolg hebben en komt hier de vogelfotografie bij van geschatte 3-5 bijeenkomsten.

Als we alternatief hebben voor plek bijeenkomsten met 8-10 personen horen we dat graag.

Peter Ampt
Roland Nooteboom