Fotowerkgroep

Voor meer informatie over deze werkgroep kunt u contact opnemen met Peter Ampt:    pampt@hotmail.com
Of Roland Nooteboom: 06 15 622 450

Verslag van de foto werkgroep IVN-Texel 2019

We hebben een enthousiaste groep van rond de 12 mensen met een grote verscheidenheid aan deelnemers, vooral wat betreft mensen 😀 en zeker wat betreft technische niveau. Dat maakt het voor ons erg leuk om gericht op ieders niveau te werken. En zo te zien aan de resultaten lukt dat aardig ... de deelnemers komen met een glimlach binnen en gaan weer met een glimlach op hun gezicht naar huis!

Het is ons derde jaar in een andere opzet en ook wij gaan met glimlach weer op huis aan, Roland Nooteboom en Peter Ampt

De groep komt één keer in de drie weken bij elkaar in de aula van de Jozefschool in Den Burg. Daar is een beamer aanwezig, zodat de gemaakte foto’s met elkaar besproken kunnen worden.

We zijn in 2019 bij elkaar geweest op: 8 januari, 29 januari, 12 februari, 5 maart, 26 maart, 16 april, 7 mei, 28 mei, 27 augustus, 17 september, 8 oktober, 29 oktober, 19 november, 10 december

Op 1 mei zijn we buiten aan het werk geweest in Oudeschild en zijn bij de vrijlating van Zeehonden bezig geweest met reportagewerk. En er heeft nog een extra activiteit plaats gevonden op het terrein van twee van de deelnemers.

In op de planning voor winter 2019/20 ... staat het voornemen een selectie van eigen werk uit de fotogroep te tonen in de etalage van een witgoed/elektronica bedrijf in Den Burg op grote Tv-schermen.

Al met al een mooi seizoen.

We zijn het seizoen van 2020 begonnen met het thema “Reflexie”.

Peter Ampt
Roland Nooteboom