Over IVN Midden Drenthe

IVN Midden- Drenthe heeft regelmatig leuke activiteiten op de agenda. In juni organiseren we de landelijke "slootjesdag"in Westerbork, in het najaar gaan onze gidsen samen met leerlingen van de basisscholen op paddestoelentocht en in oktober zal er een excursie en kookworkshop “Eten uit de Natuur” gegeven worden in samenwerking met Evert Thomas, boswachter van het Hart van Drenthe (Staatsbosbeheer). Daarnaast staan onze gidsen voor u klaar om u met uw familie, collega's of vriendengroep rond te leiden in één van de prachtige natuurgebieden in Midden-Drenthe. Hiervoor kun u een afspraak maken met één van de gidsen.

Voordelen lidmaatschap IVN Midden-Drenthe:

  • U betaald maar €17,- per jaar als u rechtstreeks via onze afdeling lid wordt (email naar: Fré Strating st64810@concepts.nl )
  • Gratis excursies, lezingen en activiteiten
  • Minimale bijdrage (of gratis) workshops en cursussen
  • Voorrang op deelname en inschrijving workshops en cursussen
  • Naast 4 x per jaar het landelijke tijdschrift "Mens en natuur" ontvangt u ook 2 x per jaar ons eigen fullcolour afdelingsblad "Addervellen"
  • Verzekering bij deelname aan activiteiten
  • Een groen gevoel door het ondersteunen van de belangen van de natuur in onze mooie gemeente

Dus reden genoeg om lid te worden van IVN Midden-Drenthe!

Wil je lid worden van onze afdeling dan kun je een mail sturen naar Fré Strating st64810@concepts.nl

Wil je algemeen vrijwilliger worden van onze afdeling? Dan kun je een berichtje sturen naar Edwin Wiersema: wiersema@hetnet.nl

Samenwerken met andere natuur- dier- en/of duurzaamheidsorganisaties is ook altijd een mogelijkheid. Neem gerust contact op met Edwin Wiersema of Sandra Schmidt.

IVN is een landelijke organisatie die kinderen en volwassenen lokaal bij natuur betrekt. IVN Midden-Drenthe hoopt zoveel mogelijk kinderen en volwassenen enthousiast te maken voor de wonderen van de natuur. Altijd opzoek naar vrijwilligers en nieuwe natuurgidsen, natuurouders en schoolgidsen.