Almelo
Op
zaterdag30okt202119:30

Nacht van de Nacht

Op 30 oktober staat het evenement 'Nacht van de Nacht' gepland. Natuurhus Almelo heeft een leuk aantal activiteiten voor u georganiseerd deze avond. U bent van harte welkom om dit evenement bij te wonen. Dit evenement valt ook onder de IVN #2uurnatuurchallenge! Wel even aanmelden.

Het programma:

17:30 - 19:30 - Etentje bij kaarslicht (Natuurhus)

Prijs:  € 24,50 p.p.
Incl. glaasje prosecco, diner, 2 drankjes, koffie en thee.
Heeft u dieetwensen, geeft u die dan tijdig door! Het aantal deelnemers voor het etentje is beperkt.

Jorien Willemsen heeft een heerlijk menu voor u verzorgd. U wordt ontvangen met een lekker glaasje Prosecco, waarna een mooie amuse wordt geserveerd. Daarna volgt een diner in buffetvorm met een herfsttintje. Als afsluiting kunt u genieten van een heerlijk dessert en een kopje koffie of thee. Voor kinderen is een kindermenu mogelijk. Dit menu is afhankelijk van het aantal kinderen.

Bekijk het menu: Nacht van de Nacht menu

19.30 - 22.00 - Activiteiten in het Doepark

Prijs voor de activiteiten is € 6,00 voor volwassenen en € 4,00 kinderen (incl. 1 consumptie). Maximaal 100 bezoekers voor de activiteiten in het park. Meld je snel aan want vol=vol.

Zintuigen speurtocht (IVN/Astrona)
Zintuigen speurtocht in het Doepark 19:30 uur tot 22:00 uur. Vooraf ontvangst van kinderen en ouders met chocolademelk/koffie/etc.

We maken een wandeling in het donker door het Doepark waarbij de zintuigen op de proef gesteld worden: voelen, proeven, ruiken, diergeluiden horen en sterren kijken door een telescoop. Ook is er een verhalenverteller en gaan we vleermuizen spotten in het park.

Kanotocht naar proeflokaal België. Voor wie het wil en durft!
Ruud de Jong van proeflokaal België stelt gratis zijn kano’s ter beschikking. Er zijn 2 duikers bereid gevonden om naast en in het water te helpen.
Misschien gaan we Neptunus nog ontmoeten!

 

Bij slecht weer is er een vervangend programma in de vorm van een presentatie. In het Natuurhus is er een kraam met informatie van de groene verenigingen. Aanmelding is verplicht. Deelnemers ontvangen een toegangsbewijs voor de gekozen activiteit. Richtlijnen RIVM zijn van toepassing. Er is een Coronacheck bij de toegang tot het Natuurhus.

Aanmelden

(u wordt doorverwezen naar de website van het Natuurhus)

Algemene informatie

zaterdag 30 oktober 2021 - 19:30