Doe-tip: Luister naar onze podcast ‘Vogel het uit’

Doe-tip: Luister naar onze podcast ‘Vogel het uit’

Vogels in je tuin: het is fijn gezelschap dat men vaak voor lief neemt. Maar wat weet je nou precies van deze kleine bezoekers? Zijn ze eigenlijk wel op bezoek, of wonen er vogels in je tuin? Welke vogels zitten er in je tuin en waarom die wel en andere vogels niet? En kun je net als een Disney prinses een vogel op je vinger krijgen?

In onze tuinvogelpodcast ‘Vogel het uit’ geeft IVN’er Anne Mara antwoord op deze en andere vogelvragen. De podcast duurt 13 minuten. Neem een pauze van je werk en beluister de podcast tijdens een blokje om in de natuur. Of nog leuker: ga even in je tuin zitten en luister naar Anne Mara terwijl je je tuinvogels bewondert! Ontspannend als onderbreking van het thuiswerken of gewoon in je vrije tijd. Veel plezier! 

Luister naar de podcast

Podcast Vogel het uitWil je meer #groenomtedoen tips?

Bekijk alle tips

 

Blijf op de hoogte van onze nieuwe tips!

Ga je de natuur in?

Wil je even lekker de natuur in voor wat beweging, frisse lucht en een helder hoofd, dan begrijpen wij dat natuurlijk maar al te goed! Geniet vooral van de natuur, maar blijf dichtbij huis en vermijd drukke plekken. Houd altijd de RIVM richtlijnen in acht:

  • Vermijd drukke plekken;
  • Houd altijd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar;
  • Heb je griepverschijnselen, blijf dan thuis;
  • Was je handen zodra je thuiskomt;
  • Houd rekening met elkaar en de natuur.

Houd de site van RIVM in de gaten voor de laatste richtlijnen omtrent corona.

Deel deze pagina