Voor IVN'ers

Waarvoor kan je als IVN'er terecht bij IVN Utrecht?

IVN Utrecht is er voor jou als vrijwilliger in drie verschillende vormen. We organiseren verschillende bijeenkomsten, zoals workshops en uitwisselingsbijeenkomsten. Daarnaast bieden we middelen die je kan gebruiken voor de (organisatie van) activiteiten binnen de afdeling. Ook kan je bij ons terecht voor persoonlijk advies. Alle informatie voor IVN'ers delen we via onze maandelijkse nieuwsbrief én op de regiopagina op Ons IVN. Zorg dat je lid bent Ons IVN en aangemeld voor de groep om op de hoogte te blijven. Nog geen Ons IVN account? Klik hier om gratis een account aan te vragen.

Uitwisselbijeenkomsten, scholing en workshops

IVN Utrecht verzorgt jaarlijks een scholings- en opleidingsprogramma voor IVN vrijwilligers uit de provincie Utrecht. In het scholingsprogramma bieden we bijscholing op actuele kennis en vaardigheden voor de verschillende doelgroepen zoals kinderen, volwassenen en ouderen. Ook wordt er ingespeeld op vragen en behoeftes vanuit de afdelingen. Daarnaast worden er ook uitwisselingsbijeenkomsten georganiseerd rondom inhoudelijke thema's. Ben je er de volgende keer ook bij? Klik hier voor de agenda.

Middelen 

We beschikken over een database met factsheets, handouts en handige middelen die afdelingen kunnen gebruiken. Hieronder vallen zowel middelen die praktisch zijn voor de organisatie van activiteiten, zoals pers en communicatie tools of gidsvaardigheden, maar ook middelen die ingaan op de inhoud. Alle middelen zijn verzameld in de IVN Utrecht groep op Ons IVN

Advies en persoonlijk contact

Heb je als IVN'er vragen over vrijwilligersbeleid, heb je bepaalde scholingswensen of wil je graag eens sparren of advies over het opzetten van nieuwe activiteiten? Neem contact op met de vrijwilligersconsulent Charlotte Robben. Voor meer algemene vragen kan je mailen naar info@ivn.nl.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van activiteiten, bijeenkomsten en nieuwtjes uit de regio? Meld je aan voor de Maandflits.