Workshop: een levende tuin maak je zelf

De workshop ‘Een levende tuin maak je zelf’ is een workshop van 2,5 uur voor het algemene publiek met weinig tot enige tuinervaring. De deelnemers leren in deze korte inspirerende workshop hun tuin natuurlijker en diervriendelijker te maken. Na de workshop hebben de deelnemers praktische handvaten om daadwerkelijk aan de slag te gaan met het vergroenen van hun tuin. Minimaal 8 tot maximaal 16 personen kunnen deelnemen aan de workshop. 

Ik wil de workshop volgen

Vanaf voorjaar 2020 zullen er weer workshops worden aangeboden door heel Nederland. Check de activiteitenpagina of er een workshop bij jou in de buurt is.

Ik wil de workshop geven en ben lid van IVN, KNNV of Groei&Bloei

Stuur een mail naar projectleider Linda IJmker, l.ijmker@ivn.nl met je interesse en je wordt uitgenodigd voor de volgende train de trainers bijeenkomst. Zit je op ons.ivn.nl ? Meld je aan voor de groep Operatie Steenbreek om alle cursusmaterialen in te zien. 

De eerste train-de-trainer bijeenkomsten worden gegeven op 16 januari 2020 in Utrecht of 21 januari in Zwolle. Wil je meedoen? Meld je hier aan.

Ik werk voor een (steenbreek) gemeente en wil de workshop aanbieden aan mijn inwoners.

Met deze workshop kan de gemeente een impuls geven aan de vergroening van tuinen in een of meer buurten. De workshop kan het beste aangeboden worden in de maanden februari t/m september. Gemeenten die lid zijn van Steenbreek ontvangen 25% korting! Interesse? Mail naar Linda IJmker, l.ijmker@ivn.nl voor meer informatie en een kostenopgave.