Nalaten aan IVN

Liefde voor de natuur doorgeven

In de talrijke programma’s van IVN staat het overdragen van de liefde voor de natuur centraal. Uiteindelijk willen we zo een wereld creëren waarin natuur weer een vanzelfsprekend onderdeel van ons leven wordt. En dat willen we ook graag doorgeven via onze kinderen en kleinkinderen. Dat doorgeven begint in de directe leefomgeving. Samen met lokale IVN-afdelingen kinderen en hun ouders weer verbinden met de natuur in de buurt.

IVN in jouw testament

We geloven dat er veel natuurliefhebbers zijn, die willen overwegen om op deze wijze, de liefde voor de natuur door te geven. Denk je erover om een legaat (vast geldbedrag) aan IVN na te laten? Of wil je IVN benoemen als erfgenaam? Met jouw steun laat je iets ontzettend waardevols achter.

Brochure Nalaten IVN

Wil je dat we je het formulier toesturen? Bel dan naar de IVN Servicedesk tijdens kantooruren via 020 622 81 15. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@ivn.nl.

Dankzij nalatenschappen kan IVN nog meer natuurbeschermers van de toekomst opleiden en laat je de wereld iets moois na.

Heb je vragen en of wil je wat bespreken over nalaten? Dan kan je contact opnemen met Wander van der Kolk, directeur marketing, communicatie & programma's
Telefoon: 06-41880440
Email: w.van.der.kolk@ivn.nl