Lekker doormodderen deze zomer?

ModderDag organiseer je zelf. Als school, kinderdagverblijf, BSO, gastouder, (natuur)speeltuin of bezoekerscentrum: iedereen die het spelen van kinderen in de natuur belangrijk vindt kan zich aansluiten bij ModderDag. Helaas is de aanmeldperiode voor ModderDag 2022 gesloten. 

Wil je deze zomer toch aanmodderen?

Vraag het MiniModder Vakantieboek aan en modder de hele zomer lekker door! Bak ModderTaarten, bouw je eigen ModderKeuken, ontdek de vele voordelen van modder en maak Hemelse Modder in een handomdraai.

Naar het MiniModder Vakantieboek

 

ModderDag 2023

Zet alvast een cirkel in je agenda op donderdag 29 juni 2023, dan vieren we de elfde editie van ModderDag. De aanmeldingen gaan in het voorjaar van 2023 weer van start. 

Wat krijg je bij aanmelding

  • Bij deelname ontvang je een bevestigingsmail met daarin een link naar de ModderDag materialen, zoals een poster die je op maat kan maken voor jouw locatie en het ModderDag Diploma.

  • Een handige checklist en activiteiten voor verschillende leeftijdsgroepen.

  • Zichtbaarheid op de website en op de kaart van deelnemende locaties.
  • Ook ontvang je de ModderDag nieuwsbrief met tips en inspiratie.
  • Na afloop delen wij de resultaten met je en volgend jaar nodigen we je weer uit om deel te nemen. 

Meld je locatie(s) aan

Doe je mee met meerdere locaties, bijvoorbeeld vier locaties, dan vragen we je ze alle vier apart aan te melden.

Grote organisaties (meer dan 50 locaties) kunnen gebruik maken van onze centrale aanmeldprocedure, neem hiervoor contact op met de IVN servicedesk via info@ivn.nl

Aanmelden voor ModderDag 2022 was mogelijk tot en met 28 juni 2022 tot 18.00 uur. Volgend jaar vieren we ModderDag op donderdag 29 juni 2023.