Bestel jouw IVN BinnenBos

Ik wil een BinnenBos!

Bestellen kon tot 23 juli 2022. De bestellingen van de Binnebossen worden dan in de week van 12-16 september 2022 geleverd. 

Wil jij ook een BinnenBos in jouw klaslokaal? Laat je gegevens achter en wij sturen je een e-mail zodra de Binnenbossen weer te koop zijn. 

Ja, ik wil op de hoogte worden gehouden over het IVN BinnenBos!

IVN BinnenBos: een klas vol planten!

Uit onderzoek blijkt een groen klaslokaal een positief effect heeft op de concentratie van kinderen. Het is anno 2022 een veelbesproken onderwerp in het onderwijs en veel mensen zijn al overtuigd. Toch is een groen klaslokaal de uitzondering.

Eigenlijk is het heel logisch. Kamerplanten thuis in leven houden is voor velen al een uitdaging. Laat staan wanneer je je handen vol hebt aan de leerlingen. Misschien ben je er zelfs al eens aan begonnen en kwam je na de schoolvakantie terug in een lokaal vol uitgedroogde planten. Met dit alles in gedachten is het BinnenBos ontwikkeld.

Bekijk het IVN BinnenBos pakket en ontdek wat er allemaal in zit.

Binnenbos

Wat is het IVN BinnenBos?

Het is een kant en klaar pakket waarmee leerlingen zelf aan de slag kunnen. Bijgeleverd is een e-learning met uitgewerkte lessen en praktische filmpjes waarmee kinderen op een leuke manier leren voor de planten te zorgen. Ook leren ze herkennen wanneer een plant niet goed groeit. Na de les ontvangen de leerlingen een BinnenBos-wachter diploma.

BinnenBoswachters!

Ook interessant: