Accommodaties in de natuur

Op onze prachtige locaties heten wij u hartelijk welkom voor feesten, bruiloften of vergaderingen in een natuurlijke omgeving. Op onze rustieke locaties kunt u lekker eten, vergaderen of iets vieren en genieten van de rust en ruimte in de natuur. Maar ook voor scholen bieden wij diverse mogelijkheden.  

Het Woldhuis (Apeldoorn, Gelderland)

Het Woldhuis is in 1865 gebouwd op landgoed Het Woudhuis. Het landgoed is vrij toegankelijk en bestaat uit een loofbos, naaldbos, gemengd Het Woldhuis Apeldoornbos, weilanden en akkers. 
Het Woldhuis beschikt over drie zalen waarin u kunt vergaderen of waar u een feest of bruiloft kunt geven. Daarnaast is onze villa ook geschikt voor het verzorgen van een conferentie.

Meer informatie

Het Woldhuis 

Het Woldhuis 11
7325 WN Apeldoorn 
055 368 40 10 
woldhuis@ivn.nl

De Veldhoeve (Orvelte, Drenthe)

‘De Veldhoeve’ is een boerderij gelegen bij museumdorp Orvelte in het Drentse landschap. De boerderij is speciaal omgebouwd tot Veldhoevegroepsaccommodatie voor scholen en particulieren. Vanuit ons onderzoekscentrum (Het Veldstudiecentrum) naast de boerderij brengen wij leerlingen van het voortgezet onderwijs en studenten van beroepsopleidingen in contact met de natuur, het landschap, milieu en educatie.

Meer informatie

De Veldhoeve

Zuideresweg 10 
9441 TZ Orvelte
0593 582 550
veldhoeve@ivn.nl

Naar het scholenaanbod