IVN Bergeijk-Eersel
IVN
Op
zondag18sep202213:30

Liskeswandeling

(LET OP: gewijzigde vertrekplaats ivm wegwerkzaamheden!!!)

Op zondag 18 september willen IVN’ers van de afdeling Bergeijk-Eersel u rondleiden in dit prachtige gebied. Mogelijk zien we onderweg de bever, de ree en/of wilde zwijnen.

De Liskes is een enorm afwisselend gebied met een rijke historie. We gaan zien de Beekloop, het vijvercomplex met de vogelkijkhut en het aangeplante bos.

In de winter van 2021 is het vijvergebied grondig onder handen genomen. Nu, aan het einde van de zomer is er een rijkdom aan planten en volop leven op de vijvers. Misschien zien we de ijsvogel wel of horen we de roerdomp.

U bent van harte welkom op zondag 18 september 2022 om 13.30 uur.

Plaats: Woeste Polder te Bergeijk. Te bereiken via de Looerheideweg. Deze rijdt u in vanaf Bergeijk ‘t Loo. Rij bij huisnummer 21 nog rechtdoor. Daar stopt de verharde weg, sla linksaf de zandpad (met fietspad) op tot aan de picknickplaats.

Het is een wandeling van 4 km en duurt ongeveer twee uur. De wandeling is gratis. Graag aanmelden vóór donderdag 15 september per mail naar petervpoppel@hotmail.com. Voor aanvullende info bel naar Peter: 06-82057668.

Heeft u een verrekijker, neem deze dan zeker mee.

Vertrekplaats: Woeste Polder te Bergeijk. Te bereiken via de Looerheideweg. Deze rijdt u in vanaf Bergeijk ‘t Loo. Rij bij huisnummer 21 nog rechtdoor. Daar stopt de verharde weg, sla linksaf de zandpad (met fietspad) op tot aan de picknickplaats. (eerder was een andere vertrekplaats gepubliceerd op de website van IVN-BE, maar vanwege wegwerkzaamheden is deze niet te bereiken).

Datum: zondag 18 september 2022
Tijd:      13.30 uur vertrek – kom op tijd!
Duur wandeling:  Het is een wandeling van 4 km en duurt ongeveer twee uur.
Kosten: De wandeling is gratis.
Aanmelden: Aanmelden vóór donderdag 15 september per mail naar 
petervpoppel@hotmail.com. Voor aanvullende info bel naar Peter: 06-82057668.
Tip: Heeft u een verrekijker, neem deze dan zeker mee.

 

 

 

Algemene informatie

zondag 18 september 2022 - 13:30
Locatie: 
Startplaats vanaf De Woeste Polder
Looerheideweg 21 en daarna linksaf zandpad inrijden
5571TZ Bergeijk
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image