De Wormdalkids

 

Agenda Wormdalkids 2020 

9 Februari
Winterexpeditie; Oude Landgraaf, start om 10 uur, einde 13 uur 

17 mei
Sporendag Tevenerheide; start om 10 uur einde rond 14 uur 

14 juni 
Slootjes- en modderdag; Ubach over Worms, start 10 uur, einde 13 uur. 
29 augustus
Nacht van de vleermuis; Oude Landgraaf start 19 uur, einde rond 23 uur 

25 oktober
Kabouterpad voor de kleintjes start tussen 10 en 12 uur, einde 13 uur. 

Houd onze Facebook-pagina in de gaten voor meer info. 

============================================

Hallo allemaal, nog een paar weken en dan starten we met onze eerste activiteit van 2020. Jullie komen toch ook mee? Hieronder kun je lezen wat, wanneer en waar. Tot dan.

Je ziet ze vliegen!
Wintervogel-expeditie IVN Wormdalkids!

Zondagochtend 9 februari a.s. kun je als je tussen de 6 en 12 jaar bent met het IVN op stap. De Wormdalkids gaan dan van 10:00 tot 13:00 uur op expeditie op en rondom de Oude Landgraaf.

Of er nu sneeuw ligt of niet, of het vriest of boven nul is, het is winter. Samen gaan we speuren naar vogelsporen. Waar zijn de vogels in de winter? Waar halen ze hun eten vandaan en wat doen ze de hele dag? Welke vogel blijft eigenlijk in ons land? We zullen ze allemaal zien vliegen.

Heb je zin om lekker te struinen door de natuur, geef je dan op via bianca.beckers@hetnet.nl. We kunnen je dan vertellen welke expeditie-spulletjes je mee moet nemen en hoe laat je ouders je weer op kunnen komen halen bij het home van IVN De Oude Landgraaf aan de Puddelerweg (voormalige speeltuin Bosrand) in Landgraaf.
Aan deelname zijn geen kosten verbonden, een vrijwillige bijdrage is natuurlijk heel welkom. Zorg dat je je warm kleedt en vooral warme schoenen aantrekt!

Opgeven doe je met een e-mail naar: bianca.beckers@hetnet.nl of bellen met Bianca Beckers: 06-47920720 (opgeven kan tot uiterlijk vrijdag 7 februari).
We zien je graag!

Wormdalkids