Kom in actie

Op zaterdag 16 september 2023 is het weer zover: World Cleanup Day! Op deze dag ruimen we samen mogelijk zwerfafval op! Op World Cleanup Day doe je mee door je aan te melden voor een opruimactie of door er zelf een te organiseren. Heb je een groep deelnemers en locatie al in gedachten of sluit je liever aan bij een bestaande actie? Lees hier hoe jij mee kan doen.

Organiseer je eigen cleanup

Ben je van plan om een opruimevenement te organiseren? Registreer je cleanup op deze website en nodig vrijwilligers uit om deel te nemen. Je opruimevenement zal worden weergegeven op de kaart van World Cleanup Day.

We willen je vragen om jouw actie aan te melden op de internationale site van World Cleanup Day via onderstaande knop.

Doe mee als deelnemer

Ben je geïnteresseerd in deelname aan een van de opruimacties van World Cleanup Day in Nederland? World Cleanup Day valt dit jaar op 16 september 2023. Bekijk welke opruimacties er zijn bij jou in de buurt op de site van World Cleanup Day via onderstaande knop.

Let op: door de vele acties duurt het soms eventjes voor de Nederlandse pagina goed geladen is. Als de Nederlandse kaart niet goed wordt weergegeven kan je de internationale kaart bekijken via deze pagina.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van World Cleanup Day Nederland