Welkom bij IVN Het Groene Wiel

IVN Het Groene Wiel verzorgt al 40 jaar educatie over natuur, duurzaamheid en gezondheid. In Ede en Wageningen krijgen jaarlijks 24.000 kinderen en jongeren op school natuur- en milieueducatie van Het Groene Wiel. Via actieve lessen en programma’s ontdekken leerlingen hoe ze duurzame en gezonde keuzes maken voor nu en voor de toekomst. Daarnaast voert Het Groene Wiel projecten uit met andere doelgroepen, bijvoorbeeld een project met buurtbewoners gericht op een groene, gezonde en energiezuinige buurt.

NME-aanbod Ede

Basisscholen in de gemeente Ede kunnen gebruik maken van onze natuur- en milieueducatieve activiteiten en lesmaterialen. Benieuwd naar ons aanbod in Ede?

NME-aanbod Wageningen

Basisscholen in de gemeente Wageningen kunnen gebruik maken van onze natuur- en milieueducatieve activiteiten en lesmaterialen. Benieuwd naar ons aanbod in Wageningen?

DIY: bouw je eigen bijenhotel

Wilde bijen hebben hulp nodig. Ze vinden te weinig bloemen (voedsel) en te weinig nestplaatsen. Wij mensen hebben onze leefomgeving te veel versteend. Bouw daarom je eigen insectenhotel!

DIY: bouw je eigen bijenhotel