Inspiratiesessie ‘Groene GGZ en Zingeving” bij Urtica de Vijfsprong

Inspiratiesessie ‘Groene GGZ en Zingeving” bij Urtica de Vijfsprong

De Groene GGZ 14 november 2022

Op 30 November 2022 vindt de Inspiratiesessie ‘Groene GGZ en Zingeving” plaats, bij Groene GGZ voorloper Urtica de Vijfsprong, in Vorden, gelegen op een prachtige groene locatie (Reeoordweg 2A, 7251 JJ Vorden).

De Inspiratiesessie is opgesplitst in twee onderdelen: een inspiratie- en discussiegedeelte, en een buitengedeelte, waar we “zingeving”, mede in relatie tot de Groene GGZ, voelbaar willen maken.

Sprekers zijn Astrid van Zon, directeur-bestuurder Urtica de Vijfsprong, Rob Wolters, Executive Nature For Health, namens NFH/IVN kernteam Groene GGZ, , Piet Verhagen, psychiater bij GGZ Centraal en bijzonder hoogleraar de faculteit theologie en religiewetenschappen van de KU Leuven, België, en Machteld Huber, Grondlegger Positieve Gezondheid, Institute Positive Health.  Ook komen ervaringsdeskundigen aan het woord.

De sessie start om 10.30 u en eindigt rond 15.00 u. Deelname, waaronder de lunch, is gratis.

Opgave voor deelname graag vóór 20 November 2022. Via email (indien u specifieke dieetwensen heeft, laat dat graag ook even weten).

Mocht het maximum aan mogelijke deelnemers worden overschreden, zal de volgorde van inschrijving bepalend zijn voor de selectie, waarbij groene voorlopers in de GGZ voorrang hebben.

Deel deze pagina