Het Woldhuis
Kind & Natuur
woensdag11okt2017

Winterkorting op natuurkamp

Wil je meerdere dagen de natuur in met je leerlingen? Dat kan, tijdens een natuurkamp bij IVN op het Woldhuis, in Apeldoorn. Hier kunnen basisschoolleerlingen uit de groepen 6, 7 en 8 terecht voor een kamp waarin zij ondergedompeld worden in de natuur. In de winter is dit extra bijzonder door het seizoen én voordelig.

Tijdens het natuurkamp ontdekken kinderen spelenderwijs de verbanden in de natuur en hun eigen rol daarin. De winter is een prachtig seizoen om de natuur te ontdekken. Je kunt goed diersporen zoeken, met geluk zelfs in de sneeuw. Van bomen vellen krijg je het lekker warm. Of wat dacht je van een avondwandeling door een pikdonker bos? Dankzij de kampvuren kunnen kinderen zich weer opwarmen en kunnen ze hun eigen maaltijd leren bereiden boven het vuur. Regent het? Geen probleem, dan koken we onder de overkapping van de kapschuur.

Winteraanbieding

We kunnen het winternatuurkamp aanbieden tegen een laagseizoenstarief. Dat betekent dat de kosten voor een hele week €95,- bedragen per kind van december t/m maart. Dat is inclusief drie maaltijden per dag, overnachting en schoonmaak. En u kunt zelf kiezen welke natuuractiviteiten de kinderen gaan doen onder begeleiding van een IVN professional.

Wil je meer weten?