Het Woldhuis
woensdag11okt2017

Ontdek de winterse natuur

Wil je meerdere dagen de natuur in met je leerlingen? Dat kan, tijdens een natuurkamp bij IVN op het Woldhuis, in Apeldoorn. Hier kunnen basisschoolleerlingen uit de groepen 6, 7 en 8 terecht voor een kamp waarin zij ondergedompeld worden in de natuur. In de winter is dit extra bijzonder én voordelig.

Tijdens het natuurkamp ontdekken kinderen spelenderwijs de verbanden in de natuur en hun eigen rol daarin. De winter is een prachtig seizoen om de natuur te ontdekken. Je kunt goed diersporen zoeken, met geluk zelfs in de sneeuw. Van bomen vellen krijg je het lekker warm. Of wat dacht je van een avondwandeling door een pikdonker bos? Dankzij de kampvuren kunnen kinderen zich weer opwarmen en kunnen ze hun eigen maaltijd leren bereiden boven het vuur. Regent het? Geen probleem, dan koken we onder de overkapping van de kapschuur.

Winteraanbieding

We kunnen het winternatuurkamp aanbieden tegen een laagseizoenstarief. Dat betekent dat de kosten voor een hele week €95,- bedragen per kind van december t/m maart. Dat is inclusief drie maaltijden per dag en het gebruik van allerlei onderzoeksmaterialen en gereedschappen. Bovendien omvat het ondersteuning van een IVN professional in de uitvoering van natuuractiviteiten.

Wil je meer weten?