IVN Het Woldhuis huren

Verhuur aan groepen

IVN Het Woldhuis in Apeldoorn is een mooi landhuis dat gehuurd kan worden voor allerlei activiteiten. Het landhuis beschikt 94 slaapplaatsen verdeeld over verschillende slaapzalen. 

Tijd voor een familieweekend, vriendenweekend of wilt u met uw (sport)club het jaarlijkse weekendje weg eens midden in de natuur beleven? Dan zit u bij IVN Het Woldhuis helemaal goed.

Kom helemaal tot rust op ons landgoed, vertel mooie verhalen rondom het kampvuur en maak een lekkere wandeling door het bos.

Kinderen zullen zich heerlijk vermaken in het bos met natuurlijke speeltoestellen, of spelen lekker bij de vijver met de waterpomp.

Buitenactiviteiten

Buitenactiviteit   Prijs per groep

Kokkerellen boven vuren

Sprokkel hout in het bos en ga op zoek naar eetbare planten in de moestuin en in het wild. Aangevuld met ingrediënten uit de keuken, bereiden jullie heerlijke maaltjes boven zelfgemaakte kampvuren. Van groentesoep en broodjes met kruidenboter tot pannenkoeken en als toetjes gepofte appel.

  €250,-

Op verkenning in het bos

Met schepnetjes, insectenzuigers, loeppotjes, verrekijkers en zoekkaarten gaan we op verkenning in het bos. Welke beestjes leven er op de bodem en in de vijver? Lukt het ons om vogels of vogelnesten te spotten? Wat voor bomen staan er in het bos en hoe hoog zijn ze? Met een grondboor onderzoeken we bovendien hoe de bodem onder onze voeten eruitziet.

  €200,-

Overleven in de natuur

Mocht je een aantal weken heel primitief moeten overleven op een afgelegen eiland, dan is het belangrijk om vuur te kunnen maken zonder lucifers of aansteker. Oefen met magnesiumstokjes en vuurstenen. Af en toe zal een pijl en boog ook goed van pas komen. In een klein toernooi train je je vaardigheden en ontdek je wie van jullie onmisbaar is op een onbewoond eiland.

  €200,-

Sportieve activiteiten in samenwerking met Sportproductions.

Op zoek naar leuke actieve activiteiten met competie element? kijk hieronder naar onze mogelijkheden. Voor meer informatie en tarieven stuur ons een e-mail.

Activiteit
Bubble ball: "Hilarisch voetbalspel waarbij je elkaar pijnloos omver kan kegelen!” 
Archery tag: “Spannend en pijnloos trefbalspel met pijl & boog!”
Laser game: “Infrarood Lasergamen in het bos!"
Footdarts: “Darten met je voeten op een opvallende, 5mtr hoog dartbord met kleefballen!”
Voetgolf: Golfen met je voeten in lachwekkend mooi golftenue op 9 unieke holes!”
Oldskool gymles: “Foute gymdocent met verrassende tikspelen en teamopdrachten!”
Teamgames: “Teamspellen waarbij je tot een oplossing komt door samen te werken!”
Kinball:“Hou de grote bal van de grond met je handen & voeten en door samenwerken!”
Teambuilding voor grote groepen: “Verschillende team activiteiten om de sfeer samenwerking te verbeteren!”

Op zoek naar ideeën voor vermaak in de buurt? Wij denken graag met u mee en adviseren graag voor leuke (natuur)activiteiten.

Tarieven

Voor onze actuele tarieven en foto's klikt u  hier . Via deze link kunt u ook een verblijf bij ons boeken.

Contact

Wilt u liever eerst persoonlijk contact en de locatie bezichtigen? Wij staan graag voor u klaar om een uw een rondleiding te geven. 

Heeft u nog vragen of wilt u eens kijken welke data er nog beschikbaar zijn? Neem contact met ons op via woldhuis@ivn.nl of bel 055-3684010.