IVN het Woldhuis huren

Het Woldhuis in Apeldoorn is een mooi landhuis dat gehuurd kan worden voor allerlei activiteiten. Het landhuis beschikt 94 slaapplaatsen verdeeld over verschillende slaapzalen. 

Tijd voor een familieweekend, vriendenweekend of wilt u met uw (sport)club het jaarlijkse weekendje weg eens midden in de natuur beleven? dan zit u bij IVN het Woldhuis helemaal goed.

Kinderen zullen zich heerlijk vermaken in het bos met natuurlijke speeltoestellen, of lekker bij de vijver met de waterpomp spelen.

Toch op zoek naar ideeen voor vermaak in de buurt of op het terrein? Wij denken graag met u mee en adviseren graag voor leuke (natuur)activiteiten Voor onze actuele tarieven en foto's klikt u  hier . Via deze link kunt u ook een verblijf bij ons boeken. Wilt u liever eerst persoonlijk contact en de locatie bezichtigen? Wij staan graag voor u klaar om een uw een rondleiding te geven.

Heeft u nog vragen of wilt u eens kijken welke data er nog beschikbaar zijn? neem contact met ons op via het contactformulier of bel 055-3684010